Nitran Mikuš sa zatiaľ nedohodol na zmluve so Slovanom

Matúš Mikuš z FC Nitra (vľavo) a Pavol Kosík z Spartak Myjava (vpravo) počas 15. kola futbalovej Corgoň ligy medzi FC Nitra - Spartak Myjava.
Matúš Mikuš z FC Nitra (vľavo) a Pavol Kosík z Spartak Myjava (vpravo) počas 15. kola futbalovej Corgoň ligy medzi FC Nitra - Spartak Myjava. (Autor: SITA)
SITA|2. jan 2013 o 12:15

Slovenský futbalový útočník a kmeňový hráč FC Nitra Matúš Mikuš sa stále nedohodol na angažmáne s bratislavským Slovanom.

NITRA. Agentúre SITA to potvrdil 21-ročný zakončovateľ nitrianskeho tímu. "Zatiaľ sme sa nedohodli, takže k tomu nemôžem nič povedať. Kým nie je zmluva podpísaná, nič nie je isté. Uvidíme, čo prinesú najbližšie dni," povedal pre SITA Mikuš.

Slovenský mládežnícky reprezentant narodený v Topoľčanoch sa v druhej polovici jesennej časti Corgoň ligy 2012/2013 vrátil po dlhom zranení do zostavy FC Nitra. Stihol odohrať 8 zápasov, v ktorých strelil štyri góly. Mikuš má pod Zoborom platnú zmluvu ešte na dva roky.

Slovan Bratislava získal začiatkom decembra 2012 z Nitry stredopoliara Seydoubu Soumaha, ktorý k "belasým" prestúpil za 150 000 eur. Soumah by sa mal trénerovi Samuelovi Slovákovi hlásiť na prvom tohtoročnom tréningu vo štvrtok 3. januára. Do súťažného stretnutia však pre disciplinárny trest môže zasiahnuť až 14. marca 2013.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Nitran Mikuš sa zatiaľ nedohodol na zmluve so Slovanom