Najprv do Zlatých Moraviec a potom zadarmo do City Areny

Trnavskí fanúšikovia v akcii.
Trnavskí fanúšikovia v akcii. (Autor: TASR)
SITA|21. máj 2015 o 17:56

Označenú vstupenku si majú fanúšikovia ponechať a neskôr si ju budú môcť vymeniť za oficiálny lístok na slávnostný otvárací duel v novom stánku.

TRNAVA. Kto podporí futbalistov Trnavy v sobotu v Zlatých Moravciach proti Banskej Bystrici, dostane lístok zdarma na otvárací duel City Areny. Ten sa uskutoční 22. augusta tohto roku. Túto motivačnú akciu pripravili pre svojich fanúšikov zástupcovia Spartaka Trnava, dve kolá pred koncom najvyššej súťaže tretieho tímu Fortuna ligy.

Ako vo štvrtok informoval PR manažér trnavského klubu Marek Ondrejka, všetci návštevníci stretnutia, ktorí si nechajú v pokladniach štadióna ViOn-u označiť vstupenku špeciálnym znakom, získajú vstup na otvárací duel City Areny zadarmo. Duel Spartak Trnava – Dukla Banská Bystrica sa začne v sobotu 23. marca o 17.15 v Zlatých Moravciach. Pokladne na štadióne ViOn-u sa otvoria už o 14.00 h, v Trnave predpredaj klub neorganizuje.

"Chceme týmto spôsobom motivovať fanúšikov, aby navštívili duel s Duklou, aj keď o mnohom v lige je už rozhodnuté. Ide nám ešte o tretie miesto, zároveň chceme zápas poňať ako oslavu futbalu, dôstojne sa rozlúčiť so sezónou a odmeniť našich verných priaznivcov," uviedol PR manažér Spartaka Trnava Marek Ondrejka na klubovom webe Trnavčanov.

Zároveň poznamenal, že označenú vstupenku si majú fanúšikovia ponechať a neskôr si ju budú môcť vymeniť za oficiálny lístok na slávnostný otvárací duel v novom stánku. O detailoch bude klub informovať neskôr.

"Andeli" by chceli v slovenskom Ríme privítať brazílsky tím Santos FC, ktorému už zaslali oficiálnu pozvánku na súboj. Brazílčanov ponuka zaujala. Či dôjde k dohode s klubom, kde vyrástli hráči formátu Pelého, Robinha či Neymara, bude možno jasné už počas najbližšieho víkendu.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Najprv do Zlatých Moraviec a potom zadarmo do City Areny