Nagy zatiaľ nepozná presný termín návratu

Nepríjemná strata. Ladislav Nagy bude košickému tímu v úvode play-off chýbať pre zranenie.
Nepríjemná strata. Ladislav Nagy bude košickému tímu v úvode play-off chýbať pre zranenie. (Autor: Korzár/Judita Čermáková)
Patrik Fotta|16. mar 2017 o 00:00

Nečakal, že nazbiera toľko bodov.

KOŠICE. Ladislav Nagy ovládol štatistiky základnej časti Tipsport ligy. Stal sa najproduktívnejším hráčom a zároveň aj najlepším strelcom celej súťaže.

Hokejisti HC Košice sa však budú musieť v prvých zápasoch play-off zaobísť bez svojej hviezdy.

Kapitán tímu má natiahnuté väzy v kolene a minimálne do konca mesiaca bude pauzovať.

Proti Martinu určite nie

Záver základnej časti priniesol v tábore HC Košice okrem výmeny trénerov aj veľmi výraznú stratu v podobe zranenia kapitána Ladislava Nagya, ktorý s určitosťou nestihne štvrťfinálové kolo play-off s Martinom.

„Vyšetrenia ukázali, že mám natiahnuté väzy v kolene. V Žiline som dostal klasického koňara a momentálne si to dávam do poriadku. Chodím do Šace na laser a elektroliečbu plus si to koleno ľadujem. Pomaly začnem cvičiť vrch tela a postupne uvidíme, ako sa to bude liečiť. Momentálne to bolí, nie je to ono a zatiaľ je ťažké odhadnúť, kedy pôjdem opäť na ľad,“ povedal Ladislav Nagy.

Nepríjemne vyzerajúci zákrok si pozrel na videu.

„Ja som odovzdal obrancovi puk bekhendom a snažil som sa ísť pred súperovu bránu. Handlovský sa mi postavil do cesty a bolo vidno, ako mi tam naschvál nechal koleno. Také veci by sa nemali stávať, lebo v tom zápase už o nič nešlo a ja som sa len zbytočne zranil.“

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Nagy zatiaľ nepozná presný termín návratu