Mládež Partizána to nemá ľahké

(Autor: ilustračné archív klubu)
Juraj Ščerbík|13. mar 2018 o 00:00

Klub hrá aj o zachovanie futbalovej akadémie.

BARDEJOV. V najvyššej súťaži starších a mladších dorastencov musia nádeje Partizána Bardejov v 1. lige vysúkať rukávy, aby si klub zachoval Futbalovú akadémiu. Cez víkend sa im veľmi nedarilo.

V prvom jarnom zápase prehrali s Trnavou, no v druhom doma rovnakým výsledkom 3:1 vyhrali so Senicou.

Uplynulý víkend odohrali v 20. kole v Podbrezovej dôležitý duel. Päť minút viedli gólom Voška, len škoda, že ďalší sa im nepodarilo vsietiť aspoň do remízy.

Kormidelník starších dorastencov sa v odvetnej časti musí zaobísť bez troch hráčov základnej zostavy.

Na lôžku sú Martin Murcko a Martin Geci. Do krajského mesta prestúpil Adam Gduľa, hrá za Tatran.

„Vieme, kde nás tlačí topánka, pracujeme na odstránení elementárnych herných nedostatkov, no stále sa to opakuje. Je ešte dostatok zápasov, aby sme bodovali. Dôležité je, aby pomohli mladší 17-roční. No vzhľadom na to, že aj Michalovská 17-ka je na chvoste, dôležité sú naše výsledky. Keď my budeme pred Michalovcami a 17-ka posledná, rozhodne naše postavenie a Zemplínčania vypadnú,“ predostrel kľúčový scenár Jozef Daňko.

Výsledky

20. kolo, starší dorastenci: Podbrezová 19 – Partizán Bardejov 19 2:1 (1:1). Sled gólov: 24. Voško 0:1, 30. Antal 1:1 (pok. kop), 70. Antal 2:1. Zostava Partizána: Pillár – Peregrim, Pastirčik, Imrich, Rabik, Theisz, Voško, Mikolaj, Krajník, Ľ. Ontko, Maďarík.

20. kolo, mladší dorastenci: Bardejov 17 – Senica 17 0:0. Partizán: Čupka, Pekár, Krivoňák, Remeta, Sosňak, Firment, Hejda, Paňko, Lizák, Sova, Výrostek.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Mládež Partizána to nemá ľahké