Majiteľ Tatrana Chmeliar: Nastal čas to niekomu odovzdať

Miloslav Chmeliar.
Miloslav Chmeliar. (Autor: tasr)
Ján Leško|27. feb 2018 o 00:00

Životné priority mení, hádzanú ale napospas nenechá.

PREŠOV. Na fakte, že Tatran Prešov je najúspešnejší hádzanársky klub v samostatnej histórii Slovenska, sotva ktosi iný v nasledujúcich rokoch voľačo zmení.

Má už trinásť slovenských titulov, pätnásťkrát zdvíhali nad hlavy Slovenský pohár, trikrát obnovený Česko–Slovenský superpohár.

Napriek tomu, že značka Tatran Prešov je rešpektovaná aj na medzinárodnej scéne, z muža, ktorý za všetkými týmito úspechmi stojí, radosť z nich akoby postupne vyprchávala.

Predstavy, komu to prenechať, má

To však vôbec, teda aspoň zatiaľ, neznamená, že by na ňu zanevrel.

Miloslav Chmeliar však už mnohé zápasy neprežíva tak emotívne ako v minulosti.

A ako sme po dlhom čase postrehli, vo svojej lóži v Tatran handball arene dokonca vynechal v tejto sezóne niekoľko zápasov.

Jav v jeho prípade ozaj priam nevídaný. K tomu dve extraligové prehry majstrovského tímu tiež neprispeli k ideálnej klubovej pohode.

Aj to nás viedlo k osloveniu majiteľa najúspešnejšieho slovenského hádzanárskeho klubu s otázkou, či ho hádzaná, ktorej pred rokmi prepadol, ešte baví.

„Na moje začiatky s prešovskou hádzanou sa veľmi dobre pamätám a o celej ére budovania Tatrana i jeho zázemia, či o postupnom napredovaní a zbieraní trofejí, mohol by som napísať niekoľko kníh,“ rozvinul Miloslav Chmeliar debatu na túto tému.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Majiteľ Tatrana Chmeliar: Nastal čas to niekomu odovzdať