Lokomotíva Košice sa zbavuje štyroch hráčov, vrátane kapitána

Patrik Zajac (v modrom) po štyroch rokoch v Lokomotíve Košice končí, klub s ním už ďalej neráta.
Patrik Zajac (v modrom) po štyroch rokoch v Lokomotíve Košice končí, klub s ním už ďalej neráta. (Autor: fclokomotiva.sk)
Daniel Dedina|18. jan 2019 o 15:50

Zajac bol ochotný hrať za menej peňazí, teraz je nepotrebný.

KOŠICE. Futbalová Lokomotíva Košice začína novú éru a s tým súvisia aj výrazné zmeny v kádri.

K viacerým odchodom, o ktorých sme už informovali, najnovšie pribudlo ďalšie kvarteto hráčov.

V modro-bielom drese už na základe rozhodnutia nového majiteľa nebudú pokračovať doterajší kapitán mužstva Patrik Zajac, Radoslav Človečko, Mikuláš Tóth a brankár Erik Kolbas.

Kým Kolbas sa nedokázal popri Fabinim vyprofilovať na jednotku medzi troma žrďami, koniec zvyšného tria mnohých prekvapí, keďže v posledných rokoch patrilo k stáliciam Lokomotívy.

Porcia odohratých minút v aktuálnej sezóne u Zajaca a Tótha výrazne presahuje hodnotu tisíc, Človečko, ktorý ako jediný z tohto štvorlístka nemá vek začínajúci trojkou, ich má na konte takmer osemsto.

V prípade ofenzívnych hráčov údajne nebola spokojnosť s ich produktivitou, Človečko aj Zajac zaznamenali v jesennej časti druhej ligy po jednom góle.

Zajac je hotový, ďakuje za pekné chvíle

„V klube som prežil veľmi pekné obdobie a neviem sa cez to prehrýzť,“ drali sa len pomaly slová z úst Patrika Zajaca po tom, čo mu bolo oznámené, že v Lokomotíve už s ním nerátajú.

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Lokomotíva Košice sa zbavuje štyroch hráčov, vrátane kapitána