Kelemen je vďačný za svoju kariéru. V bráne ho už asi neuvidíme

Marián Kelemen v drese materských Michaloviec, ktorým v sezóne 2015/16 dopomohol k záchrane v prvej lige.
Marián Kelemen v drese materských Michaloviec, ktorým v sezóne 2015/16 dopomohol k záchrane v prvej lige. (Autor: Róbert Andrejov)
Róbert Andrejov|22. apr 2020 o 00:00

Michalovský rodák chce pri futbale zostať aj naďalej.

Marián Kelemen: fotogaléria

21.4.2020

MICHALOVCE. Stal sa prvým slovenským brankárom v histórii, ktorý nastúpil v jednej z najkvalitnejších futbalových súťaží na svete. Veľkú časť svojej bohatej kariéry strávil za hranicami. Okúsil chuť legionárskeho chlebíka v Holandsku, Turecku, Španielsku či Poľsku.

V posledných mesiacoch nebolo o Mariánovi Kelemenovi takmer vôbec počuť. Márne by ste sa jeho meno snažili nájsť v zostave akéhokoľvek tímu.

Jeden z najslávnejších odchovancov michalovského futbalu po skončení sezóny 2018/19 odložil brankárske rukavice do kúta. Vyzerá to tak, že jeho kariéra dospela ku koncu.

Lámal ho prvoligista z Poľska

„Prišlo to samo od seba a úplne prirodzene. Cítil som, že futbal ma už mentálne naplnil a dostatočne nasýtil. To bol dôvod, prečo som sa rozhodol uzavrieť kariéru,“ začal rozhovor Marián Kelemen a poklopal na drevo, že nemusel skončiť kvôli žiadnym závažným zdravotným problémom.

„Aj keď ma futbal stále bavil, pomyselný pohár mojej kariéry sa naplnil. S odstupom času môžem povedať, že som kariéru ukončil v správnom čase,“ doplnil.

Priznáva, že sa aj obával toho, či ho to po čase znovu nezačne ťahať na ihrisko, avšak zatiaľ k tomu nedošlo.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Kelemen je vďačný za svoju kariéru. V bráne ho už asi neuvidíme