Halaj: Je to pre mňa nová výzva

Juraj Halaj. Nový asistent trénera HK Poprad.
Juraj Halaj. Nový asistent trénera HK Poprad. (Autor: Richard Hudeček)
Richard Hudeček|8. okt 2015 o 00:00

Zo zdravotných dôvodov ukončil svoje pôsobenie vo funkcii manažéra hokejovej mládeže Július Šupler.

K viacerým zmenám došlo v realizačnom tíme HK Poprad. Zo zdravotných dôvodov ukončil svoje pôsobenie vo funkcii manažéra hokejovej mládeže v Poprade Július Šupler.

POPRAD. Vedenie kamzíkov sa rozhodlo angažovať na post šéftrénera mládeže doterajšieho asistenta trénera A-mužstva Vladimíra Turana.

Jeho pozíciu prevzal bývalý hokejista Juraj Halaj, ktorý sa tak stal asistentom Pavla Paukovčeka.

„Trénerovi Šuplerovi ďakujem za prácu, ktorú v našom klube urobil. Vladimír Turan bude okrem pozície šéftrénera mládeže robiť aj trénera mladšieho dorastu HK Poprad,“ vysvetlil riaditeľ HK Poprad Tibor Turan.

Lipták k Liptákovi

Juraj Halaj naposledy pôsobil ako hlavný tréner juniorov v Liptovskom Mikuláši.

„Slovo dalo slovo a som tu. Nie je to pre mňa nové prostredie. Ako hráč som tu pôsobil veľmi dlho. Vraciam sa medzi známych ľudí. Je to pre mňa nová výzva. Sám som zvedavý, ako sa toho ujmem,“ povedal nový asistent hlavného trénera HK Poprad.

Zaujímavosťou je, že obaja súčasní tréneri kamzíkov sú Liptáci a obaja pred svojím príchodom do Popradu pôsobili na lavičke juniorov v Liptovskom Mikuláši.

„Obaja Poprad dobre poznáme a máme vzťah k tomuto prostrediu a k týmto ľuďom. Verím, že čas ukáže, že to bol správny krok. Starších hráčov poznám, s niektorými z nich som ešte aktívne hral. Tých ostatných pomaly spoznávam. Hlavné úlohy preberám po trénerovi Vladovi Turanovi. Viem, akú má predstavu hlavný tréner Paukovček. Taktická príprava a práca s obrancami bude moja parketa,“ doplnil Juraj Halaj.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Halaj: Je to pre mňa nová výzva