Sokoli v Trebišove skončil. Akoby im to bolo jedno, vraví o prístupe hráčov

Branislav Sokoli (vpravo).
Branislav Sokoli (vpravo). (Autor: Slavoj Trebišov/facebook)
Daniel Dedina|24. máj 2023 o 21:45

Ukázali sme, čo nevieme a nie čo vieme, tvrdí.

TREBIŠOV. Po jesennej časti boli na výbornom piatom mieste. Išlo o najlepšie umiestnenie klubu od postupu do druhej ligy.

Jarná časť už v podaní Slavoja Trebišov ani zďaleka taká vydarená nebola. Mužstvo získalo z úvodných ôsmich kôl len dva body a v tabuľke sa zosúvalo povážlivo nízko.

Potom síce prišli dve výhry v rade, ktoré Zemplínčanov upokojili, ale sezónu zakončili rozpačito. Ziskom jediného bodu z posledných troch zápasov.

Krátko po skončení sezóny skončil v pozícii trénera Branislav Sokoli, ktorý prebral tím v zime po odchádzajúcom Gergelyovi Gerim.

Uvažoval o tom už počas sezóny

„Myšlienkou ukončiť svoje pôsobenie v Trebišove som sa začal zaoberať už po zápase v Žiline s tamojším béčkom (v predposlednom 29. kole, pozn. red.),“ prezradil Sokoli.

„Do zápasu sme išli s určitým zámerom, ale ten sa nám darilo plniť viac-menej len v prvom polčase.

Za stavu 3:1 sme verili, že to už dotiahneme do víťazného konca, ale mužstvo si prestalo veriť a plniť taktické pokyny, hrali sme bojazlivo a súper nakoniec zápas otočil,“ povzdychol si aj s odstupom času už bývalý kouč Trebišova.

Ešte viac uňho zavážili pozápasové pocity.

„U asi dvoch alebo troch hráčov som videl, že boli z výsledku sklamaní. Ostatným akoby to bolo úplne jedno a boli spokojní s tým, že hrajú druhú ligu,“ tvrdí Sokoli.

Neuspokojil ho ani posledný zápas doma proti Dolnému Kubínu. Trebišov sa so sezónou rozlúčil prehrou 2:3.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Sokoli v Trebišove skončil. Akoby im to bolo jedno, vraví o prístupe hráčov