Slovan si koledoval o problém, načal ho bagrista. Reiter presviedčal Weissa

Pohárový zápas Stropkov - Slovan Bratislava mal v závere nečakanú zápletku.
Pohárový zápas Stropkov - Slovan Bratislava mal v závere nečakanú zápletku. (Autor: ahoj.tv)
Daniel Dedina|9. nov 2022 o 20:50

Pohárový ťahák v Stropkove sledovalo skoro tritisíc divákov.

STROPKOV. Takmer osemdesiat minút to bola jasná záležitosť. Slovan otvoril skóre už v 2. minúte, po polčase viedol 3:0. V závere sa však diali veci.

Hráči Stropkova dvoma gólmi skorigovali nepriaznivý stav a črtal sa dramatický záver. Favorit ho síce ustál, ale z tvárí jeho hráčov sa po zápase zračili rozpaky.

Naopak, necelých tritisíc divákov bolo vo vytržení. Domáci futbalisti akoby ani sami neverili tomu, čo sa odohralo v závere zápasu.

V stredajšom dohrávanom stretnutí 4. kola Slovnaft Cupu vyhral Slovan Bratislava na ihrisku treťoligového Stropkova tesne 3:2.

Predstavovali si to inak

Ašpirant na honor najväčšej hviezdy zápasu bol známy rýchlo. Srbský krídelník Slovana Aleksandar Čavrič mal po štrnástich minútach hry na konte dva góly.

„Určite sme si to predstavovali inak. Po polčase, keď sme viedli 3:0, sme chceli uzavrieť zápas a dať ešte ďalší gól alebo dva. Prišli sme sem pre postup a to sa nám našťastie podarilo. Chcel by som pochváliť divákov, ktorí vytvorili výbornú atmosféru, a takisto súpera,“ vravel Čavrič, ktorý si mohol na konto pripísať aj hetrik. Všetko stihol v prvom polčase, po prestávke už do hry nezasiahol.

Aj 45 minút mu stačilo na to, aby potvrdil výbornú aktuálnu streleckú formu.

„Škoda, že sa pomaly končí jesenná časť, ale nevadí. Dúfam, že si streleckú formu udržím aj na jar,“ skonštatoval Čavrič, ktorý sa usiluje o zisk slovenského občianstva.

„Už dlhší čas tvrdím, že by som rád vlastnil slovenský pas. Neviem, v akom je to štádiu, ale azda sa to podarí,“ poznamenal Čavrič.

Favorizovaný Slovan mal väčšinu zápasu pod kontrolou, ale v závere tŕpol.
Favorizovaný Slovan mal väčšinu zápasu pod kontrolou, ale v závere tŕpol. (Autor: ahoj.tv)

Namiesto hanby veľká paráda

Futbalisti Tesly Stropkov zažili výnimočné popoludnie. Dvaja z nich strelili životné góly. V 79. min znižoval na 1:3 kapitán Frederik Varga, v 88. min zaznamenal kontaktný gól Martin Polaščík.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Slovan si koledoval o problém, načal ho bagrista. Reiter presviedčal Weissa