ONLINE: MŠK Púchov - FK Spišská Nová Ves dnes, II. liga LIVE (24. kolo)

MŠK Púchov - FK Spišská Nová Ves: ONLINE prenos zo zápasu 24. kola II. ligy.
MŠK Púchov - FK Spišská Nová Ves: ONLINE prenos zo zápasu 24. kola II. ligy. (Autor: Sportnet)
Sportnet|13. apr 2024 o 13:00

Sledujte s nami ONLINE prenos zo zápasu 24. kola II. ligy: MŠK Púchov - FK Spišská Nová Ves.

PÚCHOV. Futbalisti MŠK Púchov a FK Spišská Nová Ves dnes hrajú zápas 24. kola II. ligy.

Futbal sledujte s nami naživo ako online prenos.

ONLINE PRENOS: MŠK Púchov - FK Spišská Nová Ves dnes (II. liga LIVE, 24. kolo, sobota, výsledky, NAŽIVO)

MONACObet liga  2023/2024
13.04.2024 o 16:00
24. kolo
Púchov
2:0
(1:0, 1:0)
90+4 minúta
Ukončený
Spiš. N. Ves
Prehľad
Góly: 34. Vavrík, 88. Holiš. ŽK: 78. Loduha (PUC) – 90+2. Zekucia (SNV). Rozhodca: Mano – Jánošík, Slatárovič. Diváci: 365.
Prenos
V dnešnom zápase 24. kola MONACObet ligy medzi Púchovom a Spišskou Novou Vsou si berú tri body práve domáci Púchovčania. Tí išli do vedenia v 34. minúte po vydarenom rohovom kope a hlavičkovom zakončení Timoteja Vavríka. V 88. minúte definitívne spečatil víťazstvo Štefan Holiš. Spišská Nová Ves ostáva na spodku tabuľky so 6 bodmi. Ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok sobotňajšieho večera.
90+4
Koniec zápasu.
90+3
Púchovčania budú zahrávať štandardnú situáciu po faule hostí. Pri lopte Mojžiš.
90+2
yellowCardŽltá karta pre tím FK Spišská Nová Ves (Zekucia).
90+1
Havrylenko dokázal zapracovať tak, aby sa v šestnástke dostal k lopte Zekucia. Spišiaci však tejto šanci pohrdli.
90
Púchovčania držia loptu vo svojej moci a nikam sa neponáhľajú. Pomaly nám začne plynúť nadstavený čas.
88
goalPúchov dal gól!
Púchovčania definitívne vyhrávajú dnešný zápas. ŠTEFAN HOLIŠ dokázal využiť zaváhanie defenzívy hostí. Martinko ostal ležať na trávniku po súboji s protihráčom, no hlavný arbiter nefúkol do píšťalky. Napriek tomu hostia prestali hrať. Strelec gólu dokázal túto príležitosť perfektne využiť. Stav je 2:0.
88
Ani z tejto príležitosti sa domáci tím MŠK Púchov nedokázal presadiť. Bol to práve Kaufman, ktorý mieril nepresne.
87
Martinkov center do šestnástky bol príliš pretiahnutý, lopta preletela celým pokutovým územím. Loptu získali hráči domáceho mužstva, ktorí okamžite smerujú k bráne Hamráka.
87
Ďalší rohový kop pre hostí. K jeho realizácií pristúpi Martinko.
87
Ruiz sa snažil na pravom krídle prejsť okolo Kapusniaka, no jeho prechod neúspešný.
86
Ortegon vybojoval pre svoj tím rohový kop. Spišiaci ho zahrali nablízko.
85
Center hostí na hranicu pokutového územia a výzva na zákrok pre Vavrúša.
84
importantVeľká šanca pre Púchovčanov. Gól z toho ale nebude. Domáci mali gólovku na kopačkách, no finálne zakončenie Michlíka z bezprostrednej blízkosti letí nad brvno brány Hamráka.
83
changeStriedanie v tíme MŠK Púchov:
z ihriska odchádza Vavrík, prichádza Holiš.
83
V strede hracej plochy sledujeme sériu prehustených súbojov na malom priestore.
82
Zekucia sa síce ocitol na trávniku, no okamžite sa rozbehol dopredu. Arbiter Mano ho upozornil, že lopta bude patriť domácim, ktorí ju budú vhadzovať do hry.
80
changeStriedanie v tíme FK Spišská Nová Ves:
z ihriska odchádza Portugalyan, prichádza Ištvánik.
79
Center Janečku smeroval do šestnástky až na Zekuciu. Napriek veľkej nevôli musia hostia akceptovať, že nasleduje odkop od brány Vavrúša.
78
yellowCardŽltá karta pre tím MŠK Púchov (Loduha).
77
Mičuda ostáva ležať na hracej ploche. Trápia ho isté zdravotné ťažkosti. Vyzerá však, že bude schopný pokračovať v zápase.
76
Michlík sa dostával k lopte na hranici šestnástky hostí, no Kamenický ho dokázal úspešne odzbrojiť.
74
Kapusniak posiela loptu na Loduhu, ktorý z hranice šestnástky vypálil nebezpečnú strelu pravačkou. Jeho pokus však nebol presný, lopta je mimo ihriska. Nasleduje odkop pre Hamráka.
73
Nepresné nákopy ako na jednej, tak aj na druhej strane. Spišiakom sa už čas na vyrovnanie pomaly, ale isto kráti.
72
changeStriedanie v tíme MŠK Púchov:
z ihriska odchádza Šeroň, prichádza Michlík.
71
Vavrúš vyzerá byť v poriadku, hráči sa občerstvili, a my tak môžeme pokračovať v zápase.
69
Gólman Vavrúš ostáva sedieť na trávniku a hlási zdravotné ťažkosti. Hlavný arbiter vyzval lekársky tím, aby prišiel Vavrúšovi na pomoc. Okrem toho je tu aj priestor na občerstvenie pre hráčov oboch mužstiev.
69
Vavrík sa snaží presadiť v súboji proti Janečkovi. Kapitán Spišiakov si však loptu postrážil. V moci ju má Hamrák a hra je prerušená.
67
Portugalyan z hranice šestnástky vypálil loptu na bránu, jeho strelecký pokus však letí vysoko nad brvno brány Vavrúša, ktorý bude mať odkop od brány.
66
Dnešné stretnutie sleduje 365 divákov.
65
Po rohovom kope sa píska útočný faul v podaní Spišskej Novej Vsi. Lopta je tak prisúdená domácim. Vavrúš ju bude odkopávať smerom dopredu.
64
Center do šestnástky v podaní hostí. Tam bol voľný Portugalyan, no k lopte mu chýbalo niekoľko centimetrov. Nasleduje rohový kop pre Spišiakov.
62
changeStriedanie v tíme FK Spišská Nová Ves:
z ihriska odchádza Attah, prichádza Gonda.
60
Center z rohového kopu znova na prednú tyč. Lopta prepadla v pokutovom území hostí, no nikto z hráčov Púchova ju nedokázal upratať do siete brány Hamráka.
60
Zaujímavý center v podaní domácich do šestnástky. Lopta len tak presvišťala šestnástkou hostí. Rohový kop pre tím MŠK Púchov.
59
Riskantná rozohrávka hráčov Púchova. Spišiakom sa však nepodarilo potrestať toto zahrávanie sa s ohňom v podaní púchovskej defenzívy.
58
changeStriedanie v tíme MŠK Púchov:
z ihriska odchádza Lévai, prichádza Kaufman,
z ihriska odchádza Kvocera, prichádza Kapusniak.
56
Hráči Spišskej Novej Vsi odvrátili loptu do bezpečia po ofenzívnej akcii Púchovčanov.
55
importantOrtegon sa dokázal dostať cez dvojicu obrancov domácich a z ľavej strany šestnástky vypálil smerom na bránu Vavrúša. To bol nebezpečný pokus.
53
Možnosť pre Vavríka. V šestnástke mu ale loptu odobrali obrancovia hostí. Následne sa domáci dostali do hlavičkového zakončenia, ktoré však, našťastie pre Spišiakov, končí mimo brány Hamráka. Púchov však dokázal zdvihnúť varovný prst pre Spišskú Novú Ves, ktorá ak chce tento zápas ešte zvrátiť, nemôže dovoliť svojmu súperovi dávať veľa priestoru.
51
K hlavičkovému zakončeniu sa dostal Ruiz po centri do šestnástky. Smerovalo však mimo priestor troch žrdí brány Vavrúša, ktorý bude mať odkop od brány.
51
Možnosť pre Ortegona. Ten si nedokázal loptu prevziať tak, ako by si predstavoval, a tak táto možnosť na strane hostí ostáva nevyužitá.
50
K lopte sa dostal Zekucia. Jeho ďalekonosný pokus patrí do kategórie nepresných, brankár Vavrúš nemusel ani zasahovať. Odkop od brány pre domácich.
48
Možnosť pre Púchov, no Vavrík sa podľa názoru hlavného arbitra predieral do pokutového územia nedovolene. Lopta tak bude patriť hráčom Spišskej Novej Vsi.
47
Pridlhý center na pravú stranu pre Mičudu. Nasleduje autové vhadzovanie hráčov Spišskej Novej Vsi.
46
Úvodný výkop do druhého dejstva zaobstarali hráči Púchova.
46
Začal sa druhý polčas.
Stav po prvom polčase v dueli 24. kola MONACObet ligy medzi Púchovom a Spišskou Novou Vsou je 1:0 v prospech domácich. Tí išli do vedenia v 34. minúte po vydarenom rohovom kope a následnom hlavičkovom zakončení Timoteja Vavríka. Uvidíme, čo nám prinesie druhý polčas, ktorý sa začne približne o 17:01.
45
Prvý polčas sa skončil.
45
Martinko nakopáva loptu do šestnástky, no defenzíva Púchova odvracia loptu do bezpečia.
45
Nedovolený zákrok domácich. Štandardka pre hostí.
43
Center do šestnástky v podaní hostí mal hľadať Kamenického, napokon to však bola strieľaná prihrávka, ktorá letí rovno do náručia Vavrúša.
42
Hlavný arbiter fúkol do píšťalky. Na trávniku ostáva ležať Attah. Vyzerá však, že bude v absolútnom poriadku. Lopta tak bude prisúdená hosťom.
41
Center domácich do pokutového územia na hranicu päťky. Tam ale operuje hosťujúci brankár Hamrák, ktorý zabránil možnému druhému gólu v prvom dejstve.
40
Kopičár už je na svojich nohách a my tak môžeme pokračovať v dianí na ihrisku.
40
Na zemi ostáva ležať Kopičár po súboji s Havrylenkom a len ťažko sa dvíha späť na nohy. Zdá sa, že je to problém v oblasti ľavého ramena.
39
Nedovolený zákrok od Ruiza na polovici súpera. Lopta prisúdená na kopačky Púchova.
37
Center Martinka do šestnástky odvracia práve strelec zatiaľ jediného gólu Vavrík.
36
Vavrúšov nákop len do priestoru tímu Ondáša, čo je mimo hracej plochy. Vhadzovať tak môžu hostia.
34
goalPúchov dal gól!
Prvý gól v dnešnom zápase si pripisujú domáci! TIMOTEJ VAVRÍK sa zvládol dobre odpútať od obrancov hostí a z rohového kopu dokázal pri bližšej žrdi odhlavičkovať presne do brány Hamráka, ktorý ostal bezmocný. Stav je 1:0.
34
Center do šestnástky v podaní domácich, ktorý odvracia defenzíva hostí na rohový kop. K jeho realizácií pristúpi Mojžiš.
32
Kopičár to zobral na seba a vypálil na bránu Hamráka. Ten nemusel zasahovať, lopta letela mimo priestor troch žrdí. Odkop pre Spišiakov.
32
Lacko centruje do šestnástky. Vyzeralo to tam nebezpečne, no ani gól, ani zakončenie z toho napokon nebude. Domáci však ostávajú na lopte na polovici súpera.
31
Rohový kop zahraný nakrátko. Útočná akcia Spišiakov však bola pomalá, a tak sa lopty onedlho zmocnili Púchovčania.
30
Ortegon vyslal center do pokutového územia. Defenzíva Púchova odvracia tento pokus na rohový kop. K jeho realizácií pristúpi Martinko.
28
Spišiaci na lopte ostanú, pretože Martinko bol faulovaný. Hlavný arbiter Mano píska nedovolený zákrok Púchova.
26
Center do šestnástky od Ruiza. Loptu si musí pokryť brankár Vavrúš aj bez pomoci jeho spoluhráčov. Nepríjemne sa to zakončenia tlačil z ľavého krídla Zekucia.
25
Nepríjemná zrážka vo vzdušnom súboji. Na vlastné nohy sa už postavil Pavlovič, rovnako tak po ňom aj Zekucia. Vyzerajú byť v poriadku a my tak môžeme pokračovať v hre.
24
Púchov s loptou v moci. Práve si ju vymieňajú stopéri. Domácim sa však veľmi nedarí nájsť voľných spoluhráčov a ich prienik smerom vpred nie je zatiaľ ideálny.
23
Vavrík sa snaží posielať loptu do šestnástky. K jeho pasu sa však nikto z domácich nedostal.
21
importantKombinácia domácich v pokutovom území hostí! Pekný individuálny prienik od Kvoceru. Zakončenie od Mojžiša však končí vedľa pravej tyče brány Hamráka.
19
Útočný faul Spišiakov. Proti pravidlám sa previnil Ruiz. Lopta pridelená na kopačky Púchova.
18
Veľká šanca pre hostí. Ruiz sa rútil do šestnástky a poslal prihrávku do predbránkového územia. Dobrý návrat do defenzívy v podaní domácich, ktorý sklepli prihrávku rovno do náručia brankára Vavrúša.
17
Lacko centruje do šestnástky. Najvyššie sa snažil vyskočiť Kvocera, no lopta mu presvišťala ponad hlavu.
15
Mojžiš sa snažil posielať loptu do šestnástky pre Levaia. Defenzíva hostí zasiahla v správny okamih a zmarila šance domácich na akékoľvek ohrozenie svätyne Hamráka.
14
Šeroň poslal loptu do šestnástky. Malo to byť na Kvoceru, no skončilo to veľmi nepresne. Defenzíva Spišiakov si tak môže vydýchnuť. Odkop od brány pre Hamráka.
13
Center do stredu pokutového územia v podaní domácich. Tam si ale Vavrík nedobre spracoval loptu, a tak stratili domáci slušnú šancu.
11
Dlhá lopta na pravé krídlo pre Ruiza, ktorý ju, bohužiaľ pre hostí, nestihol. Vhadzovať tak môžu domáci.
10
Center od Ortegona do šestnástky narazil len na pripravenú púchovskú defenzívu.
9
Ruiz neuspel v súboji na pravom krídle pri postrannej čiare. Vhadzovať loptu do hry tak budú hráči Púchova.
8
Mičudov center do pokutového územia. Kvocera vyskakoval vysoko, defenzíva hostí však zasiahla.
8
Púchovčania vyrazili do šestnástky súpera. Ich ofenzívnu akciu spomalila nepresná prihrávka. Ostávajú však na polovici súpera s loptou na kopačkách.
6
Center z pravého krídla do šestnástky v podaní hostí končí len v náručí brankára Vavrúša.
6
Nepresná prihrávka na pravé krídlo pre Mičudu. Loptu tak odkopáva Janečka.
5
Nedovolený zákrok Púchovčanov. Na trávniku sa ocitol Valent. Lopta tak bude patriť Spišiakom.
4
Na zemi ostávajú ležať Ruiz a Lacko. Situáciu oboch hráčov kontroluje aj hlavný rozhodca Mano. Vyzerá to však, že obaja hráči budú môcť pokračovať v zápase. Vhadzovanie Púchova.
3
Rozohrávka Púchovčanov na polovici súpera vôbec nevyšla. Vhadzovať loptu do hry tak môžu hostia.
2
Levai sa predral cez defenzívu hostí a vyslal nebezpečný ďalekonosný pokus smerom na bránu Hamráka. Vložil však do zakončenia priveľa sily, a tak lopta letí nad brvno.
1
Úvodný výkop stretnutia zaobstarali hostia zo Spišskej Novej Vsi.
1
Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

MŠK Púchov: Vavrúš – Mičuda, Kopičár, Pavlovič, Lacko, Šeroň, Mojžiš, Loduha (C), Kvocera, Levai, Vavrík
Náhradníci: Pilný, Holiš, Michlík, Kapusniak, Kaufman, Lacko, Štrauch
Tréner: Marián Zimen

FK Spišská Nová Ves: Hamrák – Ruiz, Valent, Kamenický, Janečka (C), Zekucia, Martinko, Havrylenko, Ortegon, Portugalyan, Junior
Náhradníci: Neuman, Redek, Ištvánik, Šomšák, Kaščák, Gonda
Tréner: Branislav Ondáš

Rozhodca: Mano – Jánošík, Slatárovič.
Vážení futbaloví fanúšikovia, vítam Vás pri dnešnom zápase 24. kola MONACObet ligy medzi Púchovom a Spisškou Novou Vsou. Úvodný výkop je naplánovaný na 16:00hod. Zápas povedie rozhodcovská trojica Mano – Jánošík, Slatárovič.

MŠK Púchov
Púchov sa momentálne nachádza na 8. priečke tabuľky s 33 bodmi. V minulom zápase prehrali na pôde Humenného stavom 1:0. Púchov v jarnej časti vyhral iba raz proti Malženiciam stavom 0:2.

FK Spišská Nová Ves
Spišiaci sa nachádzajú na 16. priečke tabuľky so 6 bodmi. V minulom zápase vyhrali na domácom trávniku proti Považskej Bystrici stavom 2:0. Pripísali si tak prvé víťazstvo v jarnej časti.

Vzájomné meranie síl oboch celkov sa uskutočnilo naposledy 23.9.2023. Spišiaci podľahli Púchovu na domácej pôde 0:1.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

Tabuľka II. ligy

Názov družstvaDružstvo
Z
V
R
P
Skóre
B
Forma
1
KFC KomárnoKFC KomárnoKFC Komárno
28
21
4
3
60:22
67
V
V
R
V
P
2
1. FC TATRAN Prešov1. FC TATRAN Prešov1. FC TATRAN Prešov
28
18
6
4
50:19
60
R
V
P
V
P
3
FC PetržalkaFC PetržalkaFC Petržalka
28
17
7
4
57:27
58
R
V
V
V
V
4
MŠK Považská BystricaMŠK Považská BystricaMŠK Považská Bystrica
28
12
11
5
47:34
47
R
V
R
P
V
5
Futbalový klub HumennéFutbalový klub HumennéFutbalový klub Humenné
28
13
8
7
41:31
47
V
R
R
P
R
6
MŠK PúchovMŠK PúchovMŠK Púchov
28
13
4
11
49:47
43
R
P
V
V
V
7
MŠK ŽilinaMŠK ŽilinaMŠK Žilina
28
12
4
12
56:56
40
R
P
R
V
P
8
Spartak MyjavaSpartak MyjavaSpartak Myjava
28
11
7
10
39:40
40
R
V
V
P
V
9
MFK Tatran Liptovský MikulášMFK Tatran Liptovský MikulášMFK Tatran Liptovský Mikuláš
28
11
3
14
47:48
36
V
P
P
P
P
10
FK POHRONIE Žiar nad Hronom Dolná ŽdaňaFK POHRONIE Žiar nad Hronom Dolná ŽdaňaFK POHRONIE Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa
28
10
6
12
41:47
36
R
V
P
V
V
11
ŠK Slovan Bratislava futbalŠK Slovan Bratislava futbalŠK Slovan Bratislava futbal
27
9
5
13
40:50
32
P
V
P
V
P
12
SLAVOJ TREBIŠOVSLAVOJ TREBIŠOVSLAVOJ TREBIŠOV
28
9
5
14
33:47
32
P
P
V
P
R
13
FC ŠTK 1914 ŠamorínFC ŠTK 1914 ŠamorínFC ŠTK 1914 Šamorín
27
8
7
12
43:53
31
P
R
P
V
P
14
OFK MalženiceOFK MalženiceOFK Malženice
28
6
7
15
34:46
25
R
R
P
V
P
15
MFK Dolný KubínMFK Dolný KubínMFK Dolný Kubín
28
3
8
17
23:62
17
P
R
R
P
P
16
Futbalový klub Spišská Nová VesFutbalový klub Spišská Nová VesFutbalový klub Spišská Nová Ves
28
2
4
22
19:50
10
P
R
P
V
P
Z = zápasy, V = Výhry, R = Remízy, P = Prehry, B = Body

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»ONLINE: MŠK Púchov - FK Spišská Nová Ves dnes, II. liga LIVE (24. kolo)