07.08.2024 07:30
Deň 12
Minúta po minúte
Live

FOTO: Plážový volejbal púta pozornosť na piesku aj mimo neho. Boje pod Eiffelovkou sú ozdobou Hier

Momentka z plážového volejbalu pod Eiffelovou vežou na OH 2024 v Paríži.
Fotogaléria (45)
Momentka z plážového volejbalu pod Eiffelovou vežou na OH 2024 v Paríži. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|7. aug 2024 o 12:32

Pozrite si najlepšie momentky z plážového volejbalu pod Eiffelovou vežou na OH 2024 v Paríži.

PARÍŽ. Olympijské hry 2024 v Paríži pútajú veľkú pozornosť aj vďaka skvelej kulise, ktorú francúzska metropola ponúka.

A práve tú sa organizátorom olympiády podarilo využiť dokonale, keď spojili architektúru Paríža a šport. Svedčil o tom už otvárací ceremoniál na rieke Seina.

Súťaže sa konajú priamo v srdci mesta - od paláca Versailles až po Place de La Concorde a samozrejme Eiffelovu vežu. Organizátori zaistili, aby najslávnejšie pamiatky boli počas celého podujatia v centre pozornosti.

Práve pod Eiffelovou vežou je zrejme najviac ikonické dejisko Hier.

Na provizórnom štadióne na neďalekom Champ de Marc, kde Parížania a turisti radi chodia na piknik alebo sledujú ohňostroje, sa hrá plážový volejbal. Zmestí sa tam až 13-tisíc fanúšikov.

Fotogaléria: Plážový volejbal na OH Paríž 2024

O plážový volejbal je v Paríži veľký záujem. Viaceré zápasy sú vypredané. Na štvrťfinálové súboje sa bol pozrieť aj americký raper Snoop Dogg. 

Turnaje mužov a žien majú na programe už vyraďovaciu časť, aktuálne prebiehajú štvrťfinálové zápasy. O cenné kovy budú bojovať ženy 9. augusta, muži o deň neskôr.

Pozrite si, ako vyzerajú lákavé súboje pod Eiffelovou vežou vo fotogalérii.

Tajmuraz Salkazanov.
dnes 09:20
Do Paríža priletel aj posledný reprezentant Slovenska. Vicemajster sveta sa cíti veľmi dobreTajmuraz Salkazanov sa už teší na piatkové voľnoštýliarske súboje v kategórii do 74 kilogramov.
dnes 09:20
Harrie Lavreysen.
dnes 14:07
Prekonal svetový rekord, no potom nastúpil Holanďan. The Beast stanovil najrýchlejší čas histórieV Paríži chce získať tri zlaté medaily, chýba mu už len jedna.
dnes 14:07
Slovenská šprintérka Viktória Forster počas rozbehov na 100 m cez prekážky na OH 2024.
Miroslav Kováčikdnes 10:50
Prekvapenie jej dodalo energiu, ale beh nezvládla. Nehádžem flintu do žita, vraví ForsterSlovenka obsadila vo svojom rozbehu šieste miesto.
Miroslav Kováčikdnes 10:50
Thomas Craig.
dnes 11:52
Austrálsky výbor musí riešiť problém. Člen tímu skončil v rukách polície, kupoval kokaínJeho totožnosť nebola zverejnená.
dnes 11:52
Momentka z plážového volejbalu pod Eiffelovou vežou na OH 2024 v Paríži.
dnes 12:32
FOTO: Plážový volejbal púta pozornosť na piesku aj mimo neho. Boje pod Eiffelovkou sú ozdobou HierPozrite si najlepšie momentky z plážového volejbalu pod Eiffelovou vežou na OH 2024 v Paríži.
dnes 12:32
Nachádzate sa tu:
Domov»Olympiáda Paríž 2024»FOTO: Plážový volejbal púta pozornosť na piesku aj mimo neho. Boje pod Eiffelovkou sú ozdobou Hier