Ferrari verí, že Räikkönen má ešte dobré šance na titul majstra sveta

TASR|9. okt 2007 o 12:24

Rím 9. októbra (TASR) - Športový riaditeľ stajne Ferrari Stefano Domenicali je pevne presvedčený o tom, že Kimi Räikkönen má v boji o titul majstra sveta ...

Rím 9. októbra (TASR) - Športový riaditeľ stajne Ferrari Stefano Domenicali je pevne presvedčený o tom, že Kimi Räikkönen má v boji o titul majstra sveta formuly 1 v roku 2007 ešte stále dobré šance.

"Lewis Hamilton má síce sedembodový náskok, ale to nie je veľa," konštatoval Domenicali v utorkovom vydaní talianskeho športového denníka La Gazzetta dello Sport a dodal: "My môžeme byť v Brazílii veľmi rýchli a v Sao Paolo sa všetko môže zmeniť. Usilovne pracujeme na správnej stratégii pre tieto preteky."

Räikkönenov "inžinier pretekov" Luca Baldisserri urobil porovnanie medzi Fínom a sedemnásobným majstrom sveta Michaelom Schumacherom. "Michael bol u nás desať rokov a ku koncu stačilo pozrieť sa mu do očí, aby sa dali prečítať jeho myšlienky," konštatoval Baldisserri a o Räikkönenovi povedal: "S Kimim sme na začiatku boli trocha v iných dimenziách, ale v polovici sezóny sa začal ponášať na Michaela. Je to tiež veľký majster."

Nachádzate sa tu:
Domov»Formula 1»Ferrari verí, že Räikkönen má ešte dobré šance na titul majstra sveta