Dubničania v pondelok trénovali

SITA|15. jún 2009 o 14:22

Futbalisti corgoňligového klubu MFK Dubnica, ktorí v piatok pre finančné dlhy nezačali letnú prípravu, v pondelok riadne trénovali.

DUBNICA. Pre agentúru SITA to uviedol predseda predstavenstva MFK Peter Gergely, ktorý so štrajkujúcimi hráčmi rokoval hneď ako futbalisti odmietli trénovať. Podľa jeho slov s niektorými rokoval ešte aj v pondelok.

"Informácia o našich dlhoch voči hráčom je pravdivá. Dlhujeme im peniaze za dva a pol mesiaca. Je to akútny problém, ktorý teraz musíme riešiť a aj do spoločnosti F-Partner sme vstúpili preto, aby sme podobné finančné problémy v budúcnosti už nemali," povedal Peter Gergely.

Do mužstva trénerského triumvirátu Ľubomír Nosický - Peter Nemečkay - Dušan Kramlík okrem hráčov, ktorí pribudli z Banskej Bystrice, sa z hosťovania v prvoligovej Rimavskej Sobote vrátil Milan Mojkoš a tiež nádejný 19-ročný Erik Ľupták, ktorý pôsobil vo francúzskom treťoligovom klube Olympique Croix de Savoie 74. "Obaja sa už zapojili do prípravy a neviem o tom, že by napríklad Ľupták uvažoval o pôsobení mimo Dubnice," konštatoval P. Gergely.

Predseda predstavenstva MFK Dubnica n/V. tiež uviedol, že na odchode z Považia je Ján Zápotoka a aj jeho brat Lukáš, ktorý bol v uplynulej sezóne na hosťovaní v FK DAC 1904 Dunajská Streda. "Lukáš má povolenie hľadať si nový angažmán. Uvidíme, či sa mu podarí nájsť si nový klub," vysvetlil Peter Gergely situáciu okolo bratov Zápotokovcov.

Šéfa dubnického klubu v najbližších dňoch čaká ešte rozhovor so senegalským legionárom Mouhamadom Seyem, ktorý sa iba v pondelok vrátil z dovolenky v domovine. "Seye sa v poslednom čase spomínal v súvislosti s prestupom do Banskej Bystrice, ale doteraz sme spolu o tejto možnosti ešte nehovorili. Preto ešte v tejto chvíli nevieme povedať, v ktorom mužstve bude pokračovať v kariére," dodal Peter Gergely.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Dubničania v pondelok trénovali