Má zmysel ísť ďalej? Skalica sa cíti byť poškodená, podáva sťažnosť na rozhodcov

MFK Skalica sa cíti byť poškodený.
MFK Skalica sa cíti byť poškodený. (Autor: ilustračné - MFK Skalica)
Ivan Mriška|4. máj 2021 o 10:45

Podľa Záhorákov mali ovplyvniť zápas.

SKALICA, KOŠICE. Futbalisti Košíc cez víkend zdolali v šlágri kola doma Skalicu najtesnejším rozdielom 1:0. O osude zápasu rozhodol v 90. minúte z penalty Erik Pačinda.

Zápas priniesol napínavý priebeh a viacero sporných situácií. Skalica sa po nich cíti byť poškodená.

„Prečo sa opakovane dejú takéto hrubé chyby na zápasoch MFK Skalica? Vyhovuje niekomu, že náš klub je opakovane poškodzovaný? Má zmysel ísť ďalej a pokračovať v druhej lige?,“ pýtajú sa v oficiálnom stanovisku funkcionári MFK Skalica.

Pobúrení Skaličania

Skaličania upozorňujú na záver prvého polčasu, kedy bol odmávaný údajný ofsajd, po ktorom padol gól. Tiež ťažko vnímajú situáciu z nadstaveného času, kedy bol proti ním nariadený pokutový kop.

„Mimoriadne nás poburuje najmä druhé rozhodnutie, ktoré absolútne a nezvratne rozhodlo o výsledku zápasu.

Hnevá nás o to viac, že z pohľadu nášho klubu išlo o doslova kľúčový šesťbodový zápas, ktorý zásadne ovplyvnil naše šance pobiť sa o najvrchnejšie priečky,“ uvádzajú Skaličania.

Podávajú sťažnosť

Proti rozhodnutiam hlavného arbitra Mariána Ruca podal klub oficiálnu sťažnosť.

„Už čas bol pre takto citlivé rozhodnutie mimoriadny. Každý, kto daný moment videl, položil si otázku, či je futbal kontaktný šport.

Na našich hráčov bolo počas sezóny urobených veľa zákrokov, ktoré boli tvrdšie a faul sa nepískal. S danými rozhodnutiami teda vyjadrujeme jednoznačný nesúhlas,“ dodávajú.

Svojou žiadosťou Skaličania vyžadujú, aby sa prešľapy arbitrov neopakovali.

„Treba, aby niektorý klub povedal stop a nepokračoval pre takéto rozhodnutia v druhej lige? Treba, aby skončil niektorý tréner alebo majiteľ a otvoril kompetentným oči?,“ uzatvárajú funkcionári MFK Skalica.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Má zmysel ísť ďalej? Skalica sa cíti byť poškodená, podáva sťažnosť na rozhodcov