Do Michaloviec opäť zavíta španielsky gigant FC Barcelona

Prvýkrát sa Barcelona v Michalovciach predstavila pred piatimi rokmi, teraz na Zemplín zavíta opäť.
Prvýkrát sa Barcelona v Michalovciach predstavila pred piatimi rokmi, teraz na Zemplín zavíta opäť. (Autor: Róbert Andrejov)
Róbert Andrejov|3. júl 2019 o 13:26

Katalánci sa znovu zúčastnia turnaja Michalovce Cup 2019.

MICHALOVCE. Najväčším ťahákom medzinárodného mládežníckeho futbalového turnaja Michalovce Cup 2019 bude katalánsky veľkoklub FC Barcelona.

Španielsky gigant sa v metropole Zemplína predstaví začiatkom augusta, kedy je na programe šiesty ročník tohto prestížneho podujatia.

Turnaj sa vracia na scénu po päťročnej odmlke a rovnako ako v roku 2014, keď sa odohral doteraz posledný ročník, na ňom bude štartovať poltucet tímov.

Okrem Barcelony aj ďalší tím z Pyrenejského polostrova FC Sevilla, grécky Olympiakos Pireus, poľská Legia Varšava, DAC 1904 Dunajská Streda a MFK Zemplín Michalovce.

Katalánci prídu v najsilnejšom zložení

Turnaj, akým Michalovce Cup je, na Slovensku nemá obdobu.

Počas jeho päťročnej histórie zavítali k Laborcu také futbalové značky ako Real Madrid, Juventus Turín, Šachtar Doneck, FC Valencia či už spomínaná Barcelona.

„Som veľmi rád, že po piatich rokoch sa nám podarilo obnoviť túto tradíciu v tak silnom zložení. Michalovciam v tomto roku patrí titul Európske mesto športu a tento turnaj je zaradený medzi top športové podujatia v meste,“ rozhovoril sa športový riaditeľ MFK Zemplín Marek Zahorčák.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Do Michaloviec opäť zavíta španielsky gigant FC Barcelona