Bitku o Bednára vyhrala Dunajská Streda

Odchádza na Žitný ostrov. Martin Bednár (s loptou) prestupuje do Dunajskej Stredy.
Odchádza na Žitný ostrov. Martin Bednár (s loptou) prestupuje do Dunajskej Stredy. (Autor: Róbert Andrejov)
Róbert Andrejov|3. sep 2018 o 12:00

Šimčák mu už drží v kabíne DAC miesto, teší sa na zápas na michalovskej pôde.

MICHALOVCE. Tesne pred vypršaním letného prestupového obdobia profesionálov (končí sa v utorok) opúšťa káder prvoligového MFK Zemplín Michalovce talentovaný defenzívny stredopoliar Martin Bednár.

Najžiadanejší artikel Zemplínčanov začiatkom tohto týždňa odcestoval do Dunajskej Stredy, kde s tamojším FC DAC 1904 v najbližších hodinách podpíše štvorročný kontrakt.

Vyhrali nad Žilinou

Prešovský rodák preto už ani nefiguroval na súpiske žlto-modrých v sobotňajšom domácom stretnutí s Podbrezovou, hoci bol po nedávnom ľahšom zranení už zdravotne v poriadku.

Víťazstvo svojich teraz už bývalých spoluhráčov sledoval len z tribúny.

O jeho služby bol veľký interes nielen doma, ale aj za hranicami.

„Registroval som aj iné ponuky, hovorilo sa o záujemcoch aj zvonku, ale neviem, o ktoré kluby konkrétne išlo. Veľmi ma chcela aj Žilina, ktorá sa s Dunajskou Stredou v posledných týždňoch najviac bila o moje služby. Napokon DAC prejavil väčší záujem, kluby tiež našli spoločnú reč, takže sťahujem sa tam,“ prezradil nám Martin Bednár, pre ktorého bude pôsobenie v Dunajskej Strede druhou seniorskou zastávkou v kariére.

V rámci striedavých štartov však pár zápasov odohral aj za Trebišov.

Bude bojovať o základ

Spočiatku to vyzeralo, že člen širšieho kádra slovenskej reprezentácie do 21 rokov zamieri do tímu spod Dubňa, neskôr mal veľký záujem aj jeden izraelský klub, ale napokon zakotvil na Žitnom ostrove.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Bitku o Bednára vyhrala Dunajská Streda