Adámik berie chystaný prestup do Banskej Bystrice ako plus

SITA|29. máj 2008 o 14:50

DUBNICA NAD VÁHOM 29. mája (SITA) - Káder slovenského corgoňligového futbalového klubu ZTS Dubnica opustí po sezóne 2007/08 zrejme niekoľko hráčov. Takmer s istotou budú musieť riešiť na Považí brankársky ...

DUBNICA NAD VÁHOM 29. mája (SITA) - Káder slovenského corgoňligového futbalového klubu ZTS Dubnica opustí po sezóne 2007/08 zrejme niekoľko hráčov. Takmer s istotou budú musieť riešiť na Považí brankársky problém, keďže Dušan Perniš sa po skončení hosťovania vracia do MŠK Žilina. "Neviem, či vôbec zostanem v Žiline, keďže nepoznám súčasnú situáciu. Záleží tiež na tom, či pôjde Kuciak preč. Všetko je zatiaľ otvorené," cituje oficiálna internetová stránka klubu www.fkdubnica.sk slová Dušana Perniša.

Ďalším hráčom, ktorý by mohol v lete zmeniť dres, je stopér Jozef Adámik. Jeho prestup do Dukly Banská Bystrica ešte nie je dotiahnutý, no 23-ročný stredný obranca vidí v tomto transfere novú príležitosť. "Rozprával som sa s ľuďmi z Banskej Bystrice. Majú vysoké ambície do novej sezóny, vyzerá to tak, že vyššie ako tu v Dubnici. Na druhej strane netreba mať veľké oči. Rád by som, aby to pre môj futbalový život prinieslo plus," povedal pre www.fkdubnica.sk Jozef Adámik. Okrem neho majú pod Urpínom záujem aj o stredopoliara Dubnice Tomáša Bruška, opačným smerom by mohol putovať gólman Richard Zajac.

Kormidelník aktuálne deviateho tímu corgoňligového pelotónu Juraj Bútora, ktorý si je vedomý pravdepodobnej straty niektorých svojich opôr, už pozná program letnej prípravy. "Začíname doma 16. júna. Potom by sme mali ísť na necelý týždeň do Tatier a po návrate budeme pokračovať opäť v domácich podmienkach. Celá príprava bude pretkaná zápasmi, ktoré odohráme na ihriskách v najbližšom okolí, napríklad v Ilave, Nemšovej či Novej Dubnici, aby sme divákov aj takto prilákali k nám do hľadiska v Dubnici," skonštatoval hlavný lodivod Juraj Bútora.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Adámik berie chystaný prestup do Banskej Bystrice ako plus