V nálade festivalu na pozíciu lídra

Šéfredaktor|22. aug 2018 o 00:00

Jasenov porazil Ulič 5:0 a doma ešte neinkasoval.

Piatoligové derby (skupina Vihorlatsko-Dukelská) jasenovských „hradných“ a uličských „vlkov“ dopadlo jednoznačne. Počas celého stretnutia mali prevahu domáci futbalisti, definitívne zlomili odpor súpera v 64. minúte. Po pase hosťujúceho Kočana na Hromadku vychytal brankár Surničin volej uličského útočníka, nasledoval roh, po ktorom Hromadka vrátil loptu na hlavu Kočana, ten sa už takmer tešil, ale na čiare ramenom zasiahol Tomčák. Hra pokračovala do jasenovského brejku po osi Horvát – Paľo, ktorý z uhla napol sieť – 3:0...

Napokon ešte Jasenovčania pridali ďalšie dva góly a derby skončilo výrazným výsledkom...

Určite 5:0 pred zápasom nik v kabíne netipoval. Nastúpili sme v oklieštenej zostave najmä v obrane, očakával som ťažký zápas, ale napokon dopadol až nad očakávanie dobre,“ začal interview Peter Horvát.

Spokojný mohol byť jasenovský kapitán aj s výkonom svojich spoluhráčov. Káder tvoria zväčša mladí futbalisti, po 3. kole sa však dostali do pozície lídra.

Áno, mužstvo tvoria zväčša mladí chlapci, ani ja nie som výnimkou. Ale je medzi nami napríklad harcovník Rado Tomčák, ktorý vie atmosféru na trávniku i v kabíne vyburcovať. Sme mladí, behaví, dokážeme súpera potrápiť rýchlosťou, keď sa k tomu dostavia aj góly, výsledky sú logicky priaznivé. A že sme na prvom mieste? Príjemný pocit, ale nohami treba byť stále na zemi. Sezóna sa iba rozbieha, prípadné zaváhania v dvoch – troch kolách vás dostanú na opačný koniec. Takže nič nepreceňujeme,“ povedal 18-ročný futbalista.


 

Výsledkovo rozmenené na drobné Jasenov doma porazil Hencovce 2:0, Ulič 5:0, teda ešte neinkasoval, remizoval 1:1 v Stakčíne...

Bod zo Stakčína je vždy dobrý, mohli byť síce tri, ale sme spokojní, nemôžeme sa sťažovať. Doma bez inkasovaného gólu – jednoducho povedané, defenzíva vyhráva trofeje, zápasy,“ dodal Peter Horvát s úsmevom.


 

Resumé 3. kola:

Jasenov - Ulič 5:0 (2:0)

Góly: 65. a 75. M. Paľo, 5. M. Roško, 15. R. Harakaľ, 86. P. Matta

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: