V Bardejove spokojní s kádrom

Šéfredaktor|25. júl 2020 o 21:10

Partizán má v kádri troch cudzincov

Po dlhej prestávke spôsobenej karanténou začali druholigoví futbalisti Partizána Bardejov prípravu pod vedením novozloženého trénerskeho dua Jozef Kukulský (tréner), Vladislav Palša (asistent). Obaja majú s bardejovským futbalom dlhoročné skúsenosti. Kukulský už Partizán Bardejov niekoľko rokov z lavičky viedol, Palša je odchovancom klubu a na konte má celý rad ligových zápasov.

Spočiatku mali tréneri k dispozícii prevažne mladších hráčov bez skúseností a tak s výsledkami v prípravných zápasoch nemohli byť spokojní. Mrzela najmä vysoká prehra s FC Košice. Kompetentným bolo jasné, že káder je potrebné vystužiť staršími a skúsenými hráčmi, čo sa aj v závere prípravy stalo. Tréner Kukulský je podľa vlastných slov so zložením mužstva tesne pred začiatkom súťaže spokojný.

Do Bardejova prišli z FK Poprad Lukáš Horváth a Viktor Maťaš, z Humenného Filip Serečin, Rastislav Švec z Ružomberka, Filip Tatár z Třinca a Ján Dzurík z Pohronia. Tatár by mal plniť úlohu hráča do 20 rokov (tých je v kádri viac). Z končiacich hráčov U19 sa do mužstva dostali Sosňák a Rabik.

Káder Partizána: Čikoš-Pavličko, Dlugoš - M. Keresteš, M. Petko, P. Jarzebak (POĽ), M. Mikolaj, T. Brigant, S. Somov (RUS), Romulo Santos (BRA), M. Lukáč, Š. Stachura, F. Tatar, J. Dzurík, R. Švec, F. Serečin, V. Maťaš, L. Horváth, M. Rabík, T. Sosňak.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: