Ťahúni so siedmimi gólmi

Šéfredaktor|5. okt 2018 o 09:00

Výsledok 5:0 zariadili Voroňák a Radovanović.

 

Humenský nováčik si zatiaľ počína v treťoligovej spoločnosti slušne. V ostatnom vystúpení získal všetky body po presvedčivom víťazstve na pôde Prešova B. O päť presných zásahov sa postarali dvaja futbalisti. Obaja sú najlepšími strelcami mužstva. 

 

Výsledok Prešov B - Humenné 0:5 je jednoznačný. Bolo tomu tak aj na trávniku? „Spočiatku určite nie. Chlapci z Prešova sú mladí, ale zato futbalovo na tom dobre. Prvý polčas sa držali, naše jednogólové vedenie sa nerodilo ľahko. Po prestávke sa prejavila naša kvalita, dobre sme kombinovali a za štvrťhodinu padli hneď štyri góly,“ vrátil sa k stretnutiu Vladimír Voroňák.

Jeho dva góly a k tomu tri presné zásahy srbského útočníka Radovanovića určili podobu výsledku. Zrátane majú títo dvaja humenskí futbalisti na konte po 7 gólov. Existuje aj malé súperenie? „Teší ma, že sa nám obom strelecky darí. Predrag (pozn.: Radovanović) sa na mňa strelecky dotiahol, snáď ma aj rýchlo predbehne. O súperení určite nemôže byť ani reči, je to dôsledok spolupráce – či už našej vzájomnej alebo celého mužstva,“ konštatoval stredopoliar FK Humenné.

Pomýšľa humenský nováčik aj na vyššie pozície v tabuľke než je aktuálne 3. miesto (FC Košice 27, Vranov 25, Humenné 22)? „Máme svoje ciele. Ako nováčik sa chceme ukázať v dobrom svetle, byť čo najvyššie v tabuľkovom postavení. Ak by to bolo lepšie ako tretie miesto, budeme radi. Uvidíme, čo prinesie ďalší priebeh sezóny,“ dodal Vladimír Voroňák.  


Strelci:

  7 - V. Voroňák, P. Radovanović 

1 – S. Andrić, P. Kokočák, F. Sitarčík, M. Balog  


Resumé:

Prešov B – Humenné 0:5 (0:1)

Góly: 58., 64. a 69. P. Radovanović, 35. a 74. V. Voroňák

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: