Šťastenu napokon presvedčili

Šéfredaktor|3. jún 2019 o 22:25

Humenčania v prvom dejstve nastrelili trikrát žrď, ale po prestávke už trikrát skórovali.

 

Papierový favorit v stretnutí 3. ligy Tipos, 28. kola Humenné – Giraltovce bol daný jasne. Prognózy sa napokon nielen streleckými pokusmi (15:4), ale aj výsledkom 3:0 naplnili. Gólové radosti sa zrodili po prestávke, lebo v I. polčase zahodili domáci pokutový kop (žrď Serečin), z priameho kopu (Voroňák) i hlavičkou po rohovom kope (Dický) tiež napálili žrď a nevyšlo ani niekoľko tutoviek...

 

Aká atmosféra panovala v šatni za stavu 0:0? 

- „Súpera sme mali prvý polčas na lopate, ale vždy z nej zoskočil. Trikrát sme trafili žrď, pani Šťastena nám teda nepriala. Ešteže sme ju po obrátke presvedčili,“ začal debatu Vladimír Voroňák.

Jednou zo situácií, keď sa triasla giraltovská konštrukcia brány bol aj priamy kop práve z kopačky Voroňáka...

- „Kopol som to tam, kde som chcel. Chýbalo málo, pár centimetrov a bol by gól. V jarnej odvete mi to zatiaľ nevychádza, ešte sú predo mnou dva zápasy, verím, že sa konečne presadím strelecky aj ja,“ poznamenal autor 8 humenských gólov. Všetky však dosiahol ešte v jeseni súťažného ročníka.

Zatiaľ nie ste v odvete strelcom, ale prihrávačom. Aj ostatný zápas to potvrdil...

- „Nič iné ako rýchly gól – to bol náš cieľ po príchode z kabíny. Stalo sa, bola to práca celého mužstva. Po kombinácii s Filipom (Serečin, pozn.) zakončoval do prázdnej brány, je to jeho úloha, kvôli gólom k nám prišiel. Ja som zatiaľ v pozícii prihrávača, ale snáď sa dočkám. Vnímam aj tlak, ktorý sa z kabíny na moju osobu vytvára, chcem ho však zvládnuť aj s pomocou tímu, už najbližšie,“ dodal špílmacher stredovej línie FK Humenné. 

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: