Ďakujeme, môžeme ísť na svadbu!

Šéfredaktor|18. máj 2018 o 00:00

Sninčania hrajú zápas v piatok, v sobotu ich čaká oslava, v nedeľu voľno.

Na giraltovskej pôde sa nezískavajú tri body často. Tobôž, keď musíte po vedúcom domácom góle vývoj stretnutia otáčať. To sa však Sninčanom v zápase 25. kola III. ligy podarilo. Dvoma gólmi za tri minúty. Bol to zápas z kategórie divokých?

„Vývoj síce dopadol hojdačkovo, keďže sme prehrávali a napokon vyhrali, ale myslím, že zmenu skóre sme dosiahli svojou kvalitou. Individuálne schopnosti našich futbalistov boli základom obratu výsledku. Teší ma, že aj za nepriaznivého stavu sme boli koncentrovaní a dokázali sa presadiť,“ začal Jozef Štafura hodnotenie duelu Giraltovce – Snina 1:2.

Sninský vyrovnávajúci presný zásah mal na svedomí Lukáš Bednár. Ako striedajúci hráč vybehol na trávnik v 71. minúte, po chvíli, v 76. minúte vyrovnal. Tréner mal teda pri striedaní šťastnú ruku...

„Lukáš sa vrátil z Rakúska, rátal som, že na pätnásť – dvadsať minút pôjde do hry, podľa vývoja stretnutia. Rozhodnutie bolo dobré, keďže na trávniku sme mali výborného hlavičkára, ktorý sa prakticky hneď predviedol nádherným gólom. Po centri sa blysol „anglickou“ hlavičkou – prudko do vinkla. Paráda.“

O výsledku napokon rozhodol pokutový kop. V 79. minúte si loptu na biely bod postavil Vyshnevskyi a potvrdil povesť treťoligového kanoniera.

„Skvašík v šestnástke vynikajúco riešil situáciu, bol faulovaný, „čistý“ pokutový kop, ktorý napokon rozhodol zápas.“

Máte za sebou dva „anglické“ týždne, aj najbližšie stretnutie Snina – Bardejovská Nová Ves sa však odohrá v netradičnom termíne. Už v piatok 18. mája 2018 o 17.00 hod. Dôvod?

„Chcem sa poďakovať klubu z Bardejovskej Novej Vsi za ústretovosť. V sobotu sa náš kapitán Jožko Lukáč žení, polovica mužstva bude na celej svadbe, určite by nebolo optimálne ani dobré, ak by sme mali hrať v nedeľu majstrovský zápas. Piatok je teda pre nás dobrý termín, ešte raz predstaviteľom „Bardejovskej“ ďakujem,“ poznamenal Jozef Štafura.


 

Resumé 25. kola:

Giraltovce – Snina 1:2 (0:0)

Góly: 58. S. Pankuch – 76. L. Bednár, 79. (PK) O. Vyshnevskyi


 

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: