Bardejov - Dubnica 3:0

Šéfredaktor|3. nov 2019 o 08:15

Fotogaléria a spravodajstvo zo zápasu II. ligy Partizán Bardejov BŠK - FK Dubnica n. Váhom 3:0 (0:0)

 

Góly: 47. Horodník, 71. Voško, 77. Maník, ŽK:  Horodník,  Milunovič, D. Keresteš, Berežný, Bartek – Pleva, Švec, Vaculík, Dávidík. Rozhodovali: Parilák - Štofík, Poracký,  402 divákov. 

Bardejov: Dlugoš – Berežný, Rocheu, Bartek, Brigant (74. Petko), Horodník (82. Človečko), Janso, Voško (85. Leško), Milunovič, D. Keresteš, Maník

Partizáni  hrali tentoraz výborne a druhý tím druholigovej tabuľky odchádzal  z Bardejova s trojgólovou nádielkou. Škoda len, že na dobrý futbal si našlo čas len čosi málo nad 400 divákov.


 

Už  v prvom polčase mohli Bardejovčania vyhrávať, ale s troma jedovkami na  svoju bránu si skvele poradil brankár FK Digaňa. Domáci mali viac z hry,  viac loptu na kopačkách a smerom dopredu i viac odvahy i dôraznosti. Ani  Dubničania však nechceli svoju kožu predať zadarmo a tak i gólman  domácich Dlugoš musel byť v neustálom strehu. Riešiť vážnejší problém ho však hráči FK neprinútili. V 45. minúte nahneval divákov rozhodca Parilák, keď neodpískal pokutový kop za evidentný faul na domáceho hráča v dubnickom pokutovom území. V prvej časti hry však gól ešte nepadol, a tak obaja súperi odchádzali do šatní za bezgólového stavu.

Druhý polčas bol na góly bohatší. Všetky strelili domáci. Už v 47. minúte poslal Partizán do vedenia Horodník. Bardejovčania boli aktívnejší i dôraznejší, ale aj súper mal svoju kvalitu a neustále hrozil. Našťastie pre domácich pridal  druhý gól Voško (hráč do 21 rokov) a o šesť minút strelil tretí Maník.

V sobotu  9. 11. hrá Partizán v Skalici a 16. 11. ho čaká zápas 4. kola Slovenského  pohára. Na svojom ihrisku privíta Slovan Bratislava. K dispozícii je ešte cca 3000 vstupeniek . Cena vstupenky je 4 €. Momentálne sa rokuje  so Slovanom Bratislava o poskytnutí vstupeniek pre nášho súpera.  Zakúpiť vstupenky na Slovenský pohár je možné v reštaurácii na štadióne.

Branislav Benko (tréner Bardejova): „Po zápase s Banskou Bystricou sme zdôrazňovali, že budeme musieť podať rovnaký výkon. Povedali  sme aj to, že bod nám už nestačí, potrebujeme tri. V prvom polčase sa  mužstva oťukávali. Bol taký, ako bol. Zažili sme vzruch v 45. minúte.  Podľa nášho názoru to bola penalta. V Dubnici by táto penalta bola  zapískaná. Druhý polčas rozhodol prvý gól. Dobre sme doň vstúpili. Neskôr sme pridali druhý. Potom už sme zápas dotiahli do víťazného  konca. To sa nám aj tretím gólom podarilo. Sme radi, že sme potešili fanúšikov Bardejova." 

Peter Gergely (tréner Dubnice): „Prvý polčas bol minimálne vyrovnaný. Možno sme boli aj lepším mužstvom. Domácim pomohol gól. Domáci hrali na brejky. Dostali sme druhý gól. Dnes by sme nedali gól ani do rána. Druhá liga je vyrovnaná. Domáci  majú dobré mužstvo. Prajem im, aby sa zachránili.  My sme chceli vyrovnať. Otvorili sme to.  Súperovi sa  podarilo dotiahnuť protiútoky a vyhrali zaslúžene. O všetkom rozhodol prvý gól. Ten sme nemali dostať. Bola to veľká chyba."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: