Športovo-technická komisia

Úradná správa ŠTK č. 27 zo dňa 17.03.2022

17. mar 2022 o 20:47

ŠTK berie na vedomie záujem TJ Slovan Rovnosť Krajné o organizáciu záverečných turnajov kategórie U11 a U13.

ŠTK dôrazne upozorňuje FO, FK na obnovenie konta v ISSF pre funkcionárov uvedených v Zápise o stretnutí, technického personálu a nariaďuje uvádzať tieto osoby v zápisoch. V prípade nedodržania nariadenia budú kluby odstúpené na doriešene na DK.  

ŠTK dáva na vedomie formát nadstavbovej časti 7. ligy SEVER mužstiev, ktoré nepostúpia do skupiny o titul.

7. liga - Pohár Severu.pdf

ŠTK upozorňuje, že stretnutia sa zásadne predohrávajú, len v oprávnených prípadoch dohrávajú, max. do 14 dní a dohoda musí byť schválená ŠTK (SP, čl. 36/2)! ŠTK upozorňuje, že každá dohoda o zmene termínu stretnutia musí byť riadne odôvodnená (samotná dohoda klubov nie je dôvodom na zmenu termínu). Stretnutia hrané v týždni sa môžu hrať výlučne v poobedňajších hodinách

ŠTK upozorňuje FK na správne podávanie žiadostí o zmenu termínu MFS, UHČ alebo HP. V prípade, že je vyžadovaný súhlas súpera v zmysle SP je potrebné žiadosť zaevidovať z detailu stretnutia cez „Žiadosť o zmenu termínu stretnutia“. Ak nie je potrebný súhlas súpera v zmysle SP podanie je potrebné zaevidovať z detailu stretnutia cez „Podanie na komisiu“. 

ŠTK žiada všetky FK, aby zodpovedne sledovali uznesenia v ISSF a prípadné nezrovnalosti riešili so správcom súťaže.

ŠTK žiada všetky FK, v ktorých nastali zmeny štatutárov, funkcionárov, prípadne i iné organizačné zmeny, aby tieto zmeny urýchlene oznámili ŠTK (zaslať kópiu Zápisnice) a zároveň aby tieto zmeny zaevidovali v ISSF. 

ŠTK upozorňuje FK, že pre zmenu termínu MFS sa bude zásadne postupovať výhradne podľa SP čl. 37/1.

ŠTK upozorňuje, že v zmysle SP čl.28/8  v kategórii mládeže môže uzatvoriť v jednom súťažnom ročníku najviac päť dohôd o striedavom štarte hráča pre jedno svoje družstvo. Dohody sa zasielajú prostredníctvom ISSF na schválenie najneskôr 3 dní pred začiatkom jarnej časti súťaže, ktorá začína skôr.

ŠTK dáva na vedomie zloženie komisie, pridelenie správcov súťaží a taktiež kontaktné informácie členov ŠTK. ŠTK žiada o kontaktovanie správcov súťaží v prípade nezrovnalostí!

6. liga

16. kolo, TJ Spartak Horná Streda – TFK Opatová, ŠTK berie na vedomie vyjadrenie TJ Spartak Horná Streda.

18. kolo, TFK 1939 Záblatie – TJ Slovan Zamarovce, ŠTK na základe vzájomne dohody súhlasí s odohraním MFS o 14:00 hodine na HP akadémie This is my sen v Trenčíne.


7. liga – SEVER

17. kolo, OFK Slovan Skalka nad Váhom – TJ Družstevník Dubodiel, ŠTK MFS pre porušenie SP čl. 82/1b kontumuje 3:0 a priznáva 3 body v prospech OFK Slovan Skalka nad Váhom. ŠTK pre porušenie SP a RS odstupuje TJ Družstevník Dubodiel na DK s návrhom pokuty 50€ v zmysle RS čl. 21/k a zároveň je TJ Družstevník Dubodiel povinný v zmysle RS čl.7/c uhradiť v prospech OFK Slovan Skalka nad Váhom náhrady vo výške 80€. Potvrdenie o úhrade je potrebné doručiť na ŠTK v termíne do 23.03.2022.


5. LSŽ JUH SPORTIKA

10. kolo, Kočovce FC 1959 – FK Turani, ŠTK na základe vzájomnej dohody súhlasí s odohraním MFS v piatok 15.04.2022 o 10:30 hodine.


4. LMŽ SEVER SPORTIKA

8. kolo, TJ Slovan Dolná Súča - FK Melčice-Lieskové, ŠTK na základe SP čl. 37/1 z dôvodu kolízie zápasov 12. kola mužstva FK Melčice-Lieskové nariaďuje odohranie MFS v stredu 04.05.2022 o 17:30 hodine.


4. LMŽ JUH SPORTIKA

8. kolo, TJ Slovan Rovnosť Krajné – MFK Stará Turá, ŠTK na základe vzájomnej dohody súhlasí s odohraním MFS v piatok 01.04.2022 o 16:30 hodine.

13. kolo, TJ Slovan Rovnosť Krajné – AFC Nové Mesto nad Váhom, ŠTK na základe vzájomnej dohody súhlasí s odohraním MFS v piatok 06.05.2022 o 16:30 hodine.


Prípravka U11 – Skupina SEVER „A“

AS Trenčín, ŠTK súhlasí s odohraním domácich MFS v pondelok o 17:00 hodine na HP akadémie This is my sen v Trenčíne.


Prípravka U11 - Skupina JUH

ŠTK dáva na vedomie, že TL pre jarnú časť súťažného ročníka bude zverejnená do 31.03.2022.


Denis Poruban

predseda Športovo-technickej komisie ObFZ Trenčín

Najbližšie zasadnutie ŠTK sa uskutoční vo štvrtok 24.03.2022

Súvisiaci obsah