Informácie SFZ

Online Konferencia trénerov SFZ 2020

15. dec 2020 o 00:00

Vzdelávanie trénerov online

Dobrý deň,

radi by sme Vás informovali, že dňom 14.12.2020 sme spustili online Konferenciu trénerov SFZ 2020, v rámci ktorej sú dostupné vopred nahraté prednášky, slúžiace k predĺženiu trénerských licencií.

Prvým krokom k úspešnému zakúpeniu jednotlivých Vami vybraných prednášok je zaregistrovanie sa na webovej stránke vzdelavanie.digital, kde si vytvoríte konto ako Tréner SFZ a v sekciách Konferencie si môžete vybrať jednotlivé prednášky, prislúchajúce Vašej trénerskej licencii. Upozorňujeme, že k predĺženiu Vašej licencie budú uznané len prednášky určené pre daný typ licencie.

Samozrejme máte možnosť zakúpiť si všetky prednášky, ale v prípade, že nebudú pre Vašu licenciu - nebudú uznané k predĺženiu.

Po zakúpení a absolvovaní prednášok Vám budú Vaše aktivity v priebehu niekoľkých dní zaevidované vo Vašom konte trénera v ISSF (Vzdelávacie aktivity).

Preto Vás žiadame, aby ste elektronické žiadosti o predĺženie licencie (link k manuálu elektr. predĺženia - https://www.futbalsfz.sk/section/1366) zrealizovali až po skompletizovaní hodín potrebných na predĺženie a kontrole zaevidovania vo Vašom ISSF konte.

Ďakujeme za pochopenie.

Link na stránku konferencie: https://vzdelavanie.digital/konferencia-trenerov-sfz-2020/

Link na stránku pre registráciu: https://vzdelavanie.digital/register/

S pozdravom

Technický Úsek SFZ

Úsek vzdelávania

Súvisiaci obsah