Zástupcovia Slovana v piatok obedovali so svojimi oslávencami

SITA|14. jan 2008 o 10:47

BRATISLAVA 14. januára (SITA) - Slovenský prvoligový futbalový klub ŠK Slovan Bratislava si v piatok uctil svoje oslavujúce legendy. Ako informuje oficiálna internetová stránka "belasých" www.slovanfutbal.

com, prezident Slovana Ľudovít Černák st. a generálny riaditeľ klubu Dušan Tittel "pozvali" na slávnostný obed bratov Jána a Jozefa Čapkovičovcov (60 rokov), Jozefa Oberta (70) a Jozefa Jankecha (70), ktorí sa nezmazateľne zapísali do histórie mužstva z Tehelného poľa. "Pán Obert bol tým, kto Lacka Pecka a mňa objavil na turnaji v Dolnom Kubíne. Pán Jankech bol zasa trénerom, ktorý sa ujal ´belasých´, keď neslávne opustili najvyššiu súťaž. Bol to práve on, kto dal šancu hráčom ako Krištofík, Glonek či Pecko, ja som ju dostal tiež. On vlastne položil základy toho, čo sme neskôr pretavili do posledného federálneho titulu, ktorý zostal práve na Slovane," zaspomínal si Dušan Tittel.

Na tejto milej udalosti pochopiteľne nechýbal ani športový riaditeľ klubu Ján Švehlík, ktorý bol spoluhráčom bratov Čapkovičovcov. V príhovore prezident Ľudovít Černák st. načrtol plány, ktoré má klub vo vzťahu k svojim bývalým hviezdam: "Nechceme na nich zabúdať. Máme im byť za čo vďační, a preto by sme z toho chceli urobiť tradíciu."


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Zástupcovia Slovana v piatok obedovali so svojimi oslávencami