Záložník FK Mladá Boleslav Táborský posilní Slovan Bratislava

SITA|31. aug 2011 o 17:16

Ofenzívny stredopoliar či útočník českého prvoligového futbalového klubu FK Mladá Boleslav Ivo Táborský bude hosťovať v mužstve úradujúceho slovenského majstra Slovan Bratislava.

Vedenie Slovana stále rokuje ešte o príchode ďalšieho zahraničného hráča.

MLADÁ BOLESLAV. Ofenzívny stredopoliar či útočník českého prvoligového futbalového klubu FK Mladá Boleslav Ivo Táborský bude hosťovať v mužstve úradujúceho slovenského majstra a účastníka základnej skupiny Európskej ligy UEFA 2011/2012 ŠK Slovan Bratislava. Agentúre Mediafax to v stredu oznámil jeho manažér Pavel Paska z agentúry ISM.

"Dohodli sme sa na ročnom hosťovaní. Pre Iva to bude určite pozitívny posun vo futbalovej kariére, pretože v Slovane Bratislava bude hrať okrem Corgoň ligy aj Európsku ligu," citovala agentúra Mediafax slová Pavla Pasku, ktoré povedal na margo čerstvého prestupu svojho klienta.

Dvadsaťšesťročný rodák z Prahy, ktorý je odchovancom SK Slavia Praha, si "zošívaný dres" materského klubu obliekal v rokoch 2001 - 2006, pričom v sezóne 2003/2004 bol na hosťovaní v Bohemians 1905 a v FK Příbram, v rokoch 2005 - 2007 hosťoval v SK Dynamo České Budějovice a od roku 2007 pôsobil v Mladej Boleslavi.

V meste automobilov začal už piatu sezónu, pričom v najvyššej českej futbalovej súťaži odohral 127 majstrovských zápasov a dal v nich 17 gólov. Ako pre agentúru SITA spresnil generálny riaditeľ ŠK Slovan Bratislava Petr Kašpar, Ivo Táborský na Pasienky prichádza na polročné hosťovanie do 31. decembra 2011 s možnou opciou.

"Do polnoci 1. septembra musíme hráča zaregistrovať do systému, ktorý funguje v celej Európe a musíme vyžiadať z Futbalovej asociácie Českej republiky jeho doklady. Chceme to stihnúť ešte vo štvrtok. Bude to hektické, ale nič iné nám nezostáva," zdôraznil Petr Kašpar a pokračoval:

"Stále rokujeme ešte o príchode ďalšieho zahraničného hráča, ale kým nebude u nás, tak jeho meno, ani národnosť nezverejníme. Aj toho musíme stihnúť zaregistrovať do polnoci 1. septembra, lebo ak by administratívne prišiel k nám po tomto termíne, nemohol by hrať Európsku ligu UEFA."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Záložník FK Mladá Boleslav Táborský posilní Slovan Bratislava