Víkend sa starším žiakom vydaril

(Autor: archív MFK Rožňava)
Peter Podolinský|14. dec 2016 o 00:00

Starší žiaci MFK Rožňava stihli vyhrať na dvoch halových turnajoch.

ROŽŇAVA/POPRAD. Starší žiaci MFK Rožňava sa cez víkend zúčastnili na dvoch turnajoch a obe s prehľadom vyhrali. Začalo sa to v sobotu v športovej hale v Rožňave.

(Autor: archív MFK Rožňava)

Sily si tu porovnali s prvoligovým mužstvom MŠK Rimavská Sobota.

„Naši hráči v tomto zápase vyhrali 5:2. Ďalším súperom bol náš rival z II. ligy Galaktik Košice. Aj na nimi sme vyhrali, tentoraz 4:3 a obsadili sme prvé miesto,“ povedal štatutár MFK Rožňava Michal Domik.

„Za pozornosť stojí, že naši hráči boli zväčša o rok mladší ako hráči mužstva z Rimavskej Soboty.“

V nedeľu cestovali Rožňavčania na turnaj do Popradu. Aj na tu boli chlapci mladší ako súperi. „Naši starší žiaci ročník 2003 a jeden hráč ročník 2002 postupne nastúpili proti štyrom mužstvám prvoligového Popradu a druholigového Svitu,“ povedal Domik.

Výsledky zápasov hovoria sami za seba, Poprad – Rožňava 1:2, Poprad B – Rožňava 0:1, Poprad C – Rožňava 1:2, Poprad D – Rožňava 0:3, Svit – Rožňava 0:10.

Žiaci MFK sa tak stali suverénnymi víťazmi popradského turnaja.

„Veľmi ma potešili. Pretože trénera starší žiakov pán Servilu trápila choroba, tak som sa kaučovania v Poprade ujal sám. Chlapcov poznám od ich šiestich rokov, keď začínali v FA Dovaj a hrá tu aj môj syn Miško. V priebehu siedmich rokov som chýbal len sa šiestich tréningoch. Chlapcov preto poznám veľmi dobre. Som na nich veľmi hrdý za to, ako futbalovo vyrástli. Dúfam len, že sa mi podarí preniesť všetky tréningové metódy do tohto nového klubu a spoločne s rodičmi a trénermi vybudujeme jeden silný klub. Na záver sa chcem poďakovať rodičom, ktorí nás prišli povzbudiť aj do Popradu, usporiadateľom za pozvanie a všetkým trénerom, ktorí boli súčasťou výchovy tejto skupiny hráčov,“ uzavrel Domik.

(Autor: archív MFK Rožňava)
(Autor: archív MFK Rožňava)
(Autor: archív MFK Rožňava)
Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Víkend sa starším žiakom vydaril