VIDEO: Nachytal súpera. Brankár strelil nevídaný gól spoza polovice

Ivan Mriška|6. okt 2020 o 10:10

Kuriózny moment sa ukázal ako rozhodujúci.

HRONEC. Zaujímavý zápas sa hral v šiestej lige ObFZ Banská Bystrica. Domáci tím TJ ŠK Hronec zdolal lídra súťaže OFK Slovenská Ľupča 2:1.

Rozhodujúci gól zaznamenal brankár a kapitán Peter Uriaš spoza polovice ihriska, keď „nachytal na hruškách“ obzerajúceho sa gólmana súpera.

„So spoluhráčmi sme boli dohodnutí, že keď zakričím, odstúpia od lopty. Brankár Ľupče zvykne vysoko stáť, využil som chvíľku jeho nepozornosti a padlo to tam. Veľmi nás to potešilo, škoda, že to nevidelo viac divákov,“ po zápase povedal jeho hrdina Peter Uriaš.

Prekvapiť brankára Slovenskej Ľupče chcel strelou z diaľky už v minulej sezóne, no vtedy jeho pokusom pár metrov chýbalo.

„Stalo sa mi, že keď sme boli dvaja brankári, vybehol som na posledných desať minút ako hráč a skóroval som z priameho kopu. Podobný kúsok sa mi však podaril prvýkrát,“ dodal spokojne.

V šatni mu spoluhráči gratulovali a pripomínali, že do bude musieť doniesť „streleckú“ tekutinu.

„Určite niečo kúpim, to sa musí osláviť. Sme výborná partia, okrem futbalu máme veľa iných spoločných aktivít. Chodíme si zahrať bowling, raz do roka ideme na chatu. Po každej sezóne máme záver v kultúrnom dome,“ prezradil.

Napriek tomu, že porazili dovtedy nezdolateľného lídra súťaže, vysoké ciele si nedávajú.

„Chceme sa baviť futbalom. Táto súťaž nám vyhovuje. Všetky zápasy sú derby, proti cudzím by nás to tak nebavilo. Nevedeli by sme sa namotivovať. Tu sa všetci poznáme aj s hráčmi ostatných tímov, všetci sme priatelia. Cieľom sú preto vrchné pozície tabuľky. O postupe sa ani nebavíme,“ uzavrel brankár TJ ŠK Hronec Peter Uriaš.

Boli ste svedkami zaujímavého futbalového momentu, videli ste parádny gól, akciu, alebo inú nezvyčajnú situáciu v zápase? Dajte nám o tom vedieť na futbalnet@sportnet.sk

Aj vy tvoríte obsah futbalnetu! Ďakujeme!


Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»VIDEO: Nachytal súpera. Brankár strelil nevídaný gól spoza polovice