VIDEO: Kuriózny gól. V tretej lige skóroval brankár cez celé ihrisko

Ivan Mriška|9. okt 2020 o 19:45

Škoda, že to nevideli diváci.

KRÁSNO NAD KYSUCOU. V derby tretej ligy Stred padol gól cez celé ihrisko. Strelil ho brankár Krásna nad Kysucou Pavol Lastovica, ktorý s prispením vetra prekvapil súpera rovno z výkopu.

Krásno nad Kysucou zdolalo v derby Čadcu 3:0 a je na piatom mieste tabuľky. Jeho víkendový súper je štrnásty.

„Máme taký štýl hry, že akonáhle dostanem loptu a je možnosť prekvapiť súpera, rýchlo rozohrávam dopredu. Pomohol trošku vietor a lopta na prekvapenie zapadla do brány. Dlhé výkopy skúšame aj na tréningoch,“ prezradil brankár Krásna nad Kysucou Pavol Lastovica, ktorý proti Čadci upravoval na 2:0.

Súperi sú od seba vzdialení len 7 kilometrov, preto šlo o veľké kysucké derby.

„Škoda, že to nevideli diváci. Pár asistencií už ako brankár mám, ale gól to bol prvý,“ dodal s tým, že ako žiak už strelil gól, ale to bol hráčom v poli.

Spoluhráči sa s Lastovicom prišli hneď potešiť.

„Kapitán Libor Ďuratný mi povedal, že pozeral góly brankárov priamo z výkopu a je zaujímavé, že sa to v ten istý deň podarilo aj mne. Stredný záložník Martin Pleva sa smial a hovoril mi, že som dal v tejto sezóne viac gólov ako on,“ povedal.

Po nečakanom gólovom zápise bude hostiť kabínu.

„Chalani mi to už zrátali,“ smial sa.

Klub TJ Tatran Krásnou nad Kysucou je tradičným účastníkom tretej ligy, preto by po reorganizácii súťaží naďalej zotrval na tejto úrovni.

„Mali by sme spadať do tretej ligy Západ. Preto je našim cieľom skončiť do tretieho miesta, aby sme nepadli do štvrtej ligy. Máme kvalitný tím a zaznamenali sme solídny štart, preto verím, že sa nám to podarí,“ uzavrel Lastovica.

Boli ste svedkami zaujímavého futbalového momentu, videli ste parádny gól, akciu, alebo inú nezvyčajnú situáciu v zápase? Dajte nám o tom vedieť na futbalnet@sportnet.sk

Aj vy tvoríte obsah futbalnetu! Ďakujeme!

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»VIDEO: Kuriózny gól. V tretej lige skóroval brankár cez celé ihrisko