V súboji gemerských štvrtoligistov sa z víťazstva tešila Revúca

Revúčania vstúpili do prípravy víťazne.
Revúčania vstúpili do prípravy víťazne. (Autor: Peter Podolinský)
Peter Podolinský|31. jan 2017 o 00:00

Futbalisti MFK Rožňava si zmerali sily so súperom z Revúcej.

TISOVEC. Na ihrisku s umelou trávou v Tisovci si v sobotu popoludní zmerali sily MFK Rožňava a MFK Revúca. Kým pre Rožňavu to bol už tretí zápas v prípravnom období, Revúčania sa proti súperovi postavili prvý raz.

„Opäť sme nepremenili čisté šance, nedali sme gól ani do prázdnej brány. Súper nás trestal po našich veľkých chybách v obrane. Dnes sme hrali zle v obrane aj v útoku a hlavne prístup hráčov bol veľmi zlý. Musíme sa z tohto zápasu poučiť. Aj na to je prípravné obdobie. Máme ešte sedem zápasov pred sebou a verím, že tie zlé už máme za sebou,“ povedal tréner MFK Rožňava Ladislav Dávid.

„Nemali sme veľké oči. Dal som chlapcom nejaké pokyny, ktoré splnili do bodky. Bolo vidieť, že súper, že odohral viac zápasov v príprave. V strede poľa bol istejší. Hráči si vedeli viac prihrať. My sme ich defenzívnou hrou eliminovali. Využili sme protiútoky do odkrytej obrany, z ktorých sme skórovali,“ povedal tréner MFK Revúca Miroslav Neušel.

Prípravný zápas Rožňava - Revúca: fotogaléria

30.1.2017

V druhom polčase sa viac hralo na revúckej polovici.

„To bol zámer. Čakať na vlastnej polovici a vyrážať do rýchlych protiútokov. To nám vyšlo a dali sme ďalšie góly. Mám dobrý dojem zo zápasu, no samozrejme je ešte na čom pracovať. No prvý zápas ešte veľa neznamená, aj keď nás výhra potešila. Naštartovalo nás to do ďalšej prípravy.“

Prípravné zápasy budú pre oba kluby pokračovať aj budúci víkend.

Rožňava si zmeria sily s piatoligovými Harichovcami.

Revúca sa v Tisovci stretne s piatoligovou Gemerskou Hôrkou.

Štatistika

Revúca – Rožňava 5:3 (2:0)

G: Faško, Konček, Levický, Šestina, Lunter – Kovács, Figúr, M. Gere.

REVÚCA: Smerek – Majerčík, T. Urc, E. Urc, Krajňák, Kožička, Furman, Šestina, Faško, Konček, Levický, striedali Kasper, Lunter.

ROŽŇAVA: Deméň – Korfanta, P. Gere, M. Gere, Sappanoš, Kardoš, Istók, Gallo, Seman, Kovács, Figúr, striedali Mitrík, Greško

Tallya (3. liga) – MFK Rožňava 7:4 (4:3)

góly za Rožňavu: Kovács 2, Figúr, Greško.

ROŽŇAVA: Hege – Ďuriček, Greško, Korfanta, Sappanoš, Husár, Seman, Gallo, Mitrík, Kovács, Figúr.

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»V súboji gemerských štvrtoligistov sa z víťazstva tešila Revúca