Trnavčania začínajú predávať permanentky na novú sezónu

Pohľad zo sektoru hostí rekonštruovaného trnavského štadióna pred začiatkom zápasu 33. kola futbalovej Corgoň ligy FC Spartak Trnava - ŠK Slovan Bratislava. Bratislava, 31. máj 2014.
Pohľad zo sektoru hostí rekonštruovaného trnavského štadióna pred začiatkom zápasu 33. kola futbalovej Corgoň ligy FC Spartak Trnava - ŠK Slovan Bratislava. Bratislava, 31. máj 2014. (Autor: SITA)
SITA|10. jún 2014 o 23:10

Spartak Trnava začína s predajom permanentiek na novú sezónu Fortuna ligy, aj s výraznými bonusmi.

TRNAVA. Spartak Trnava spustí v pondelok 16. júna predaj permanentných vstupeniek na novú sezónu Fortuna ligy. Ich ceny klub nemení, zostávajú na rovnakej úrovni ako v poslednom futbalovom ročníku. Na rovnakej úrovni ostanú aj ceny lístkov na jednotlivé zápasy. Fanúšikom sa oplat zakúpiť permanentky, nakoľko ponúkajú hneď niekoľko nových výhod a bonusov.

V nedávno skončenej sezóne vybojovali Trnavčania tretie miesto v najvyššej súťaži, ktoré im zaručilo zahrať si Európsku ligu UEFA. V novom ročníku bude pre pokračujúcu výstavbu štadióna pre divákov k dispozícii znova iba západná tribúna. Tá má kapacitu 3227 miest.

"Pri návšteve všetkých 17 duelov má držiteľ permanentky pri prepočte na cenu lístkov takmer štyri duely zdarma. Okrem toho môže využiť zľavu pri nákupe vo fanshope, má predkúpne právo na lístky na súboje Európskej ligy UEFA, ktoré dostane navyše s minimálne 20-percentnou zľavou," povedal PR a event manažér Spartaka Marek Ondrejka.

Predaj bude prebiehať v dvoch fázach. Od pondelka 16. júna do piatku 20. júna si môžu permanentky zakúpiť výlučne len vlastníci permanentiek z predošlej sezóny. Od pondelka 23. júna sa začne nový predaj a potrvá do 27. júna, v prípade záujmu sa predaj predĺži aj na júl.

Cena základnej permanentky pre dospelých je 80 eur, pre deti od 6 - 12 rokov (pri vstupe sa vždy treba preukázať kartičkou zdravotného poistenia) 30 eur a pre dôchodcov nad 70 rokov 40 eur. Držitelia preukazu ZŤP zaplatia 15 eur.

„Vlani sme cenu permanentiek o niečo zvýšili, nakoľko mal klub vysoké náklady na úpravu zázemia a tribúny, aby všetko vyhovovalo na ligové duely. Tento rok sme ceny zachovali, nevideli sme dôvod na ich zvyšovanie,“ dodal Ondrejka.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Trnavčania začínajú predávať permanentky na novú sezónu