Trnava a tréner Senice dostali pokuty, hráčovi Bardejova zakázali štart na 4,5 roka

Vakoun Issouf Bayo.
Vakoun Issouf Bayo. (Autor: SITA)
SITA|14. dec 2018 o 14:57

Trest dostal aj Bayo.

BRATISLAVA. Disciplinárna komisia Slovenského futbalového zväzu (DK SFZ) udelila pokutu portugalskému trénerovi Senice Fredericovi Ricardovi Rodriguesovi, ktorý za kritické vyjadrenia voči arbitrom v zápase na ihrisku Nitry v zápase 17. kola Fortuna ligy musí zaplatiť 300 eur.

Rovnakou sumou prispeje do pokladnice SFZ aj FC Spartak Trnava, keďže jeho fanúšikovia použili pyrotechniku v zápase posledného jesenného kola proti Trenčínu. Uvádza sa v aktuálnej úradnej správe, ktorú v piatok vydal SFZ.

Futbalista Bardejova Michal Hamuľak za spáchanie disciplinárneho previnenia narušenia regulárnosti súťaže trest pozastavenia výkonu akejkoľvek funkcie na štyri roky a šesť mesiacov.

DK SFZ zároveň určila menšie tresty hráčom za päť napomenutí žltou kartou. Prvé jarné kolo Fortuna ligy 2018/2019 vynechajú ľavý obranca Dunajskej Stredy Eric Javier Davis Grajales, útočník Michaloviec Blažej Vaščak a krídelník Podbrezovej Dávid Leško.

Dlhšie bude chýbať útočník Dunajskej Stredy Vakoun Issouf Bayo, ktorý v zápase 17. kola v Žiline udrel súperovho hráča pri súboji lakťom. Trest mu vymerali na tri týždne od 7. decembra 2018, s prerušením od začiatku jarnej časti tohto súťažného ročníka.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Trnava a tréner Senice dostali pokuty, hráčovi Bardejova zakázali štart na 4,5 roka