Nemec aj Ramsay veria, že Kanadu môžeme poraziť (Sportnet podcast)

Tréner Craig Ramsay, asistent trénera Ján Pardavý, Šimon Nemec a Miloš Kelemen v zápase Slovensko - Nórsko na MS v hokeji 2023.
Tréner Craig Ramsay, asistent trénera Ján Pardavý, Šimon Nemec a Miloš Kelemen v zápase Slovensko - Nórsko na MS v hokeji 2023. (Autor: TASR)
Sportnet|23. máj 2024 o 07:15

Vypočujte si štvrtkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je štvrtok, 23. máj, a svoje 73 narodeniny dnes oslavuje šachová legenda a viacnásobný majster sveta Anatoly Karpov.

Vitajte pri počúvaní Sportnet noviniek, ranného športového podcastu portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa za štvrtok v športovom svete stalo.

Pospíšil bude chýbať, Hrivík je späť

V stredu bolo potvrdené, že Slovensko napokon príde o svojho najproduktívnejšieho centra na šampionáte.

Útočník Calgary Flames Martin Pospíšil sa bolestivo zranil už v 9. minúte zápasu proti Švédsku. V snahe získať puk za bránkou sa pošmykol a narazil na mantinel. Pospíšil hral na svojich premiérových majstrovstvách sveta.

Na pozícii centra v útoku s Pavlom Regendom a Milošom Kelemenom patril k najlepším hráčom slovenského tímu.

V zostave Slovenska by už nemal chýbať Marek Hrivík, ktorý vynechal duel so Švédskom. Ten v stredu trénoval v elitnom útoku s Petrom Cehlárikom a Jurajom Slafkovským.

 Viac k téme:

Atalanta vyhrala Európsku ligu

Výsledok, ktorý zrejme veľa ľudí nečakalo. Finále Európskej ligy, ktoré sa hralo na štadióne Aviva v írskom Dubline, ovládla talianska Atalanta, ktorá zdolala Bayer Leverkusen jasne 3:0.

Nemecký tím v tejto sezóne prehral vôbec prvý raz, ale v najmenej vhodnom čase. Jeho séria neporaziteľnosti sa skončila na obdivuhodnom a rekordnom čísle 51.

Nemecký tím zostrelil hetrikom Nigérijčan Lookman.

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Nemec aj Ramsay veria, že Kanadu môžeme poraziť (Sportnet podcast)