So šťastím rozhodol budúci ukrajinský pilot

Pred pokutovým územím Hanisky. Tomáš Papuga z Hanisky ( v modrom ) musel neraz čistiť nájazdy TUKE ako v tomto prípade pred Moščákom.
Pred pokutovým územím Hanisky. Tomáš Papuga z Hanisky ( v modrom ) musel neraz čistiť nájazdy TUKE ako v tomto prípade pred Moščákom. (Autor: Rudolf Rondzik)
Rudolf Rondzik|1. okt 2017 o 21:30

Piatoligový líder Slávia TU Košice tesne zdolal Hanisku šťastným gólom.

KOŠICE. Súboj piatoligového lídra Slávie TU Košice s desiatou Haniskou, ešte nedávno druholigistom, priniesol v prvom polčase bojovný futbal avšak iba medzi šestnástkami.

Svedčí o tom i fakt, že medzi žrde mierila v úvodnej časti iba jediná strela Hanišťana Palenčára.

No tvrdých chlapských osobných súbojov, v ktorých neraz zarezonovali kosti oboch súperov, našťastie bez následkov, sa dalo vidieť neúrekom.

Solovjov: Tabuľka je iba papier

Po prestávke vysokoškoláci vyvinuli väčšie úsilie a výsledkom ich snaženia bola bomba Zdechovana v čistej šanci do žrde.

Ich tlak narastal a nakoniec priniesol zaslúžené vyvrcholenie v podobe otváracieho – víťazného gólu Vadyma Solovjova takmer z bránkovej čiary, keď gólman hostí Nemčík skôr očakával center či spätnú prihrávku, odkryl priestor pri bližšej žrdi a tadiaľ mu lopta poza chrbát vošla do siete.

Aj samotný strelec po záverečnom hvizde priznal: „Naozaj som chcel loptu vrátiť nabiehajúcim spoluhráčom, ale chvalabohu, vyšlo to tak. Tešíme sa, lebo hra nám príliš nešla. ”

Azda vysokoškoláci pocítili tlak z faktu, že sú na čele? „Nie, tabuľka je iba papier. Sme tam natesno viacerí. Súper hral bojovne, nedaroval nám ani meter trávy, a tak sme sa ťažšie presadzovali. Ale po návrate zo šatní sme vlastne odohrali zápas na ich polovici, a tak si myslím, že víťazstvo a s ním tri body nám patria zaslúžene,” usmial sa na záver šťúply, ale vyrysovaný budúci pilot z Ukrajiny.

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»So šťastím rozhodol budúci ukrajinský pilot