Slovan rozhodol v nadstavenom čase, neprehral už štrnásť zápasov

(Autor: Facebook)
SITA|9. mar 2016 o 18:20

Slovan je silný - a to je jeho veľkosť, že vyhrá zápasy, aj keď sa mu nedarí, hovorí tréner Michaloviec Stanislav Griga.

K Slovan Bratislava zvazil na Pasienkoch nad Zemplnom Michalovce 1:0. Jedin gl belasch vsietil v nadstavenom ase...

Posted by ŠK Slovan Bratislava on 9. marec 2016

BRATISLAVA. Dlhočizná šnúra futbalistov Slovana Bratislava bez prehry vo Fortuna lige 2015/2016 trvá už štrnásť zápasov.

Bratislavčania v stredajšej dohrávke 21. kola zvíťazili nad Michalovcami 1:0 zásluhou desiateho gólu Tamása Priskina v tejto sezóne. Striedajúci maďarský reprezentant sa presadil ľavačkou vnútri šestnástky.

Bratislavčania naposledy nebodovali ešte 12. septembra 2015 v Žiline, kde podľahli domácemu MŠK 0:3 v rámci 8. kola.

Ich manko na vedúci Trenčín je stále štvorbodové.

FORTUNA LIGA 2015/2016 - dohrávka 21. kola:

ŠK Slovan Bratislava - MFK Zemplín Michalovce 1:0 (0:0)

Gól: 90.+ Priskin

ŽK: 79. De Kamps - 80. Sverčinskij, 89. Koscelník, rozhodovali: Kráľovič - Vorel, Bobko, 1022 divákov

Slovan: J. Mucha ml. - Pliatsikas, Saláta, Sekulič, Zreľák - Scott, De Kamps - Milinkovič, V. Savičevič (60. Priskin), F. Kubík (69. F. Oršula) - Vittek

Michalovce: Kelemen - Marcos Pérez, Chubutia, Vernon De Marco Morlacchi, Sverčinskij - T. Sedlák, Grič - Koscelník, Lukič (74. Bayón), Kunca - Hamuľak (70. Votinov)

Hlasy trénerov:

Nikodimos Papavasiliou, tréner Slovana: "Aký zápas! Bol to jeden z tých duelov, keď by sme mohli hrať celý deň a neskórovali by sme. Ale stalo sa. V prvom polčase sme dominovali, chýbalo nám však šťastie a aj finálna prihrávka. V druhom sme hrali proti stene a bolo to ťažké. Pre mňa je dôležité, že sa nikdy nevzdávame a chceli sme streliť gól. Potom to už bolo o dlhých loptách a našťastie sme tam jednu napokon dostali. Tempo bolo vysoké, šance sme si vytvorili - a to chcem vidieť od svojich hráčov."

Stanislav Griga, tréner Michaloviec: "Čo sa týka výsledku, je zaslúžený. Súper mal najmä v prvom polčase šance, predovšetkým pri centroch. Zle sme vstúpili do zápasu, potom sme sa chytili. V druhom polčase mali domáci problémy dostať sa do šancí. Keď to padne po časovom limite, tak to bolí. Hráči sú smutní. Slovan je ale silný - a to je jeho veľkosť, že vyhrá zápasy, aj keď sa mu nedarí. My sme hrali to, na čo sme mali. Veľa šancí sme si nevytvorili."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Slovan rozhodol v nadstavenom čase, neprehral už štrnásť zápasov