Skalica zvrátila prehru a postúpila do finále pohára

Skalica zvrátila prehru z prvého zápasu a postúpila do finále slovenského pohára.
Skalica zvrátila prehru z prvého zápasu a postúpila do finále slovenského pohára. (Autor: SITA)
SITA|12. apr 2017 o 19:09

MFK Skalica si vo finále zmeria sily s bratislavským Slovanom, ktorí si postup vybojovali už v utorok.

SKALICA. Futbalisti Skalice v stredajšej semifinálovej pohárovej odvete doma zvíťazili nad súpermi z Popradu 2:0 a v súčte s minulotýždňovou prehrou 0:1 postúpili do finále Slovnaft Cupu 2016/2017.

Skóre duelu otvoril v 8. min Lukáš Hruška, druhý gól, ktorý rozhodol o postupe Skaličanov, strelil v 69. min Ádám Mészáros.

Skalica sa raduje po postupe do finále: fotogaléria

13.4.2017

MFK Skalica si vo finále zmeria sily s bratislavským Slovanom, ktorí si postup vybojovali už v utorok.

Finálové stretnutie pohára odohrajú v pondelok 1. mája o 18.00 h v Národnom tréningovom centre Slovenského futbalového zväzu v Poprade.

Futbal - Slovnaft Cup 2016/2017 - semifinále - odveta - streda:

MFK Skalica - FK Poprad 2:0 (1:0)

prvý zápas 0:1, Skalica postúpila do finále

Góly: 8. L. Hruška, 69. Á. Mészáros, rozhodovali: Pavlík - Žákech, Pozor

Hlasy po zápase /zdroj: mfkskalica.sk/:

Jozef Kostelník, tréner Skalice: "Myslím, že sme si zaslúžili tento postup, boli sme dnes futbalovejší a viac sme chceli vyhrať a to bol kľúč k úspechu. Sme veľmi radi, že sa nám to podarilo a strelili sme doma tie dva potrebné góly, ktoré nás posunuli do vytúženého finále. No od zajtra sa už sústredíme na ligu a zápas v Liptovskom Mikuláši, ktorý nás čaká tento víkend. Chcem poďakovať chlapcom za dnešný predvedený výkon a takisto našim fanúšikom za ich podporu."

František Šturma, tréner Popradu: "Zápas sme nezačali ideálne a hneď na začiatku sme preto aj inkasovali gól. Na domácich bola vidieť väčšia agresivita, veľká chuť po víťazstve a to dnes aj rozhodlo. Domáci mali výborne prepracovanú obranú fázu a ich obrana je naozaj dobrá, v závere už sme skúšal nakopávať lopty na našich vysokých útočníkov, no bez úspechu. Gratulujem súperovi k postupu a prajem veľa štastia vo finále a taktiež im prajem, aby sa im podarilo postúpiť do najvyššej sútaže. Na záver chcem poďakovať svojim chlapcom za ich bojovnosť v oboch zápasoch."

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Skalica zvrátila prehru a postúpila do finále pohára