Rožňava hrala zápas s mladými Košičanmi už o pol deviatej ráno

Ilustračné.
Ilustračné. (Autor: archív)
Peter Podolinský|21. feb 2017 o 00:00

Hráči MFK Rožňava odohrali šiesty prípravný zápas.

ROŽŇAVA. Séria prípravných zápasov štvrtoligového MFK Rožňava sa preklopila do druhej časti. V sobotu odohrali už šiesty zápas.

Na umelej tráve v Moldave n/B sa stretli s U19 VSS Košice.

“V netradičnom čase už o 8.30 sme odohrali ďalší prípravný zápas na umelej tráve v Moldave s U19 VSS Košice. Prvá tretina zápasu bola pre nás veľmi dobrá. Od úvodu zápasu sme mladých futbalistov z Košíc zatlačili pred ich bránku. Rýchlo sme kombinovali a vytvorili sme si niekoľko vyložených šancí, z ktorých sme dokázali skórovať len raz za čo nás súper potrestal vyrovnávajúcim gólom z protiútoku. Od tohto momentu sa naša hra zhoršila. V druhom polčase sme mali loptu viac na kopačkách, no hrali sme zle a naše obrovské chyby potrestali Košičania dvoma gólmi. Musíme sa z chýb poučiť a hrať koncentrovane nie len 30 minút, ale celých 90 minút,” hodnotil zápas tréner áčka MFK Rožňava Ladislav Dávid na webovej stránke klubu.

V priebehu minulého týždňa skompletizovala MFK Rožňava prestup štyroch nových hráčov.

Do jarnej časti tak mužstvo posilnia 36-ročný krajný obranca Vitalij Babik, 27-ročný útočník Ivan Petruk, 23-ročný záložník Miloš Gallo a 20-ročný krajný záložník Richard Kardos. Zatiaľ nie je doriešený príchod Zsolta Istóka.

Štatistika

VSS Košice U19 – MFK Rožňava 3:1 (1:1)

gól za Rožňavu Petruk.

ROŽŇAVA: Pulen – Husár, M. Gere, Breuer, Sappanoš, Figúr, Gallo, P. Gere, Ištok, Kovács, Petruk, striedal Kardos.

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Rožňava hrala zápas s mladými Košičanmi už o pol deviatej ráno