Posledný strelec Michaloviec Turík: Asi to opäť zoberiem na seba

Gólová radosť Jozefa-Šimona Turíka proti Slovanu. Odvtedy Michalovce v lige neskórovali.
Gólová radosť Jozefa-Šimona Turíka proti Slovanu. Odvtedy Michalovce v lige neskórovali. (Autor: Róbert Andrejov)
Róbert Andrejov|10. aug 2019 o 00:00

Posilnení Zemplínčania už chcú doma zabodovať naplno.

MICHALOVCE. Prestížnym medzinárodným turnajom Michalovce Cup 2019, na ktorom od utorka do piatka štartovali hráči do 17 rokov, sa futbalový týždeň v Európskom meste športu rozhodne neskončil.

Bohatý futbalový program v metropole Zemplína vyvrcholí v sobotu večer súbojom 4. kola Fortuna ligy medzi domácimi Michalovčanmi a súperom z ďalekej Senice, ktorý má výkop o 19. hodine.

Vedenie MFK Zemplín urobilo pre divákov ústretový krok a znížilo ceny vstupeniek na tento zápas na ľudové 2 eurá, pričom na nekryté tribúny sa dostanete už za jedno euro.

Žlto-modrí veria, že fanúšikovia prídu v hojnom počte a budú ich dvanástym hráčom a spoločne sa budú tešiť z premiérových bodov v tejto prvoligovej sezóne.

Gólovo mlčia už 382 minút

Ak chcú Michalovčania naplniť svoj trojbodový plán, v prvom rade musia skórovať. A to sa im v lige nepodarilo už v štyroch zápasoch za sebou. Strelecky mlčia už 382 minút, keď ich zatiaľ posledný gól dal v záverečnom domácom dueli minulého ročníka proti Slovanu Jozef-Šimon Turík.

„Keď ste mi to pred pár dňami pripomenuli, hneď som sa o tom bavil s viacerými chlapcami. Povedal som im, že symbolicky by som mohol streliť aj úvodný gól tejto sezóny. Asi to opäť zoberiem na seba,“ zasmial sa Turík, ktorý ešte dodal: „Dôležité však bude, aby sme už konečne nejaké góly dali a zápas so Senicou zvládli.“

Príde k nim kvalitný súper

K Laborcu pricestuje nepríjemný celok Senice, ktorý má aktuálne na svojom konte tri body za víťazstvo nad Trenčínom.

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Posledný strelec Michaloviec Turík: Asi to opäť zoberiem na seba