Peter Kolesár túži po novej výzve. S Michalovcami sa nechce rozísť v zlom

Poslednýkrát si Peter Kolesár (vľavo) obliekol michalovský dres začiatkom marca proti Pohroniu.
Poslednýkrát si Peter Kolesár (vľavo) obliekol michalovský dres začiatkom marca proti Pohroniu. (Autor: Róbert Andrejov)
Róbert Andrejov|9. jún 2020 o 14:39

Ofenzívneho stredopoliara už v drese MFK Zemplín neuvidíme.

MICHALOVCE. Prvoligový MFK Zemplín Michalovce sa už v nadstavbovej časti, ktorú odštartuje túto sobotu na štadióne Dunajskej Stredy, nebude môcť spoliehať na služby Petra Kolesára.

Trebišovský rodák je jedným z osmičky hráčov, ktorým onedlho s klubom od Laborca vyprší kontrakt. Ako prvému skončí zmluva práve Kolesárovi (15. júna), zvyšní siedmi – Kira, Grič, Žofčák, Danko, Turík, Carrillo, Diarra – sú so žlto-modrými viazaní do posledného júnového dňa.

Slovenský reprezentant do 21 rokov netají svoj úmysel zmeniť pôsobisko, a teda s Michalovcami ani neplánuje predĺžiť spoluprácu.

Nemá problém porozprávať sa

Iniciatíva vynechať záverečných päť súbojov Fortuna ligy po jej reštarte vyšla z Kolesárovej strany, ktorý minulý týždeň vo štvrtok už ani nepodstúpil testy na ochorenie Covid-19.

„Sám som prišiel za trénerom Jozefom Majorošom a oznámil som mu, nech so mnou na zápasy v nadstavbe nepočíta. Poviem otvorene, privítal by som už zmenu klubovej príslušnosti. Som ambiciózny človek a mám rád nové výzvy,“ začal debatu ofenzívny stredopoliar Peter Kolesár.

Ako nám ďalej prezradil, nikto z vedenia klubu za ním ohľadom predĺženia zmluvy doteraz neprišiel.

„Ak by sa mi naši funkcionári ozvali, nemal by som problém si s nimi sadnúť a porozprávať sa. Tento klub mám veľmi rád, veď v ňom pôsobím od pätnástich rokov. S nikým sa nechcem rozísť v zlom. Avšak aj im by som povedal to, čo ostatným. Že túžim zmeniť pôsobisko,“ uviedol.

Mladší z dvojice Kolesárovcov v tíme východniarov (s obrancom Martinom sú iba menovci) sa napriek blížiacemu sa koncu naďalej pripravuje s MFK Zemplín.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Peter Kolesár túži po novej výzve. S Michalovcami sa nechce rozísť v zlom