Na Záhorí sa proti sebe postavia dobrí kamaráti. Šoltis vyzve Majoroša

V Michalovciach vytvorili zohranú dvojicu, teraz budú Anton Šoltis (vľavo) a Jozef Majoroš rivali.
V Michalovciach vytvorili zohranú dvojicu, teraz budú Anton Šoltis (vľavo) a Jozef Majoroš rivali. (Autor: Róbert Andrejov)
Róbert Andrejov|15. aug 2020 o 00:00

V Michalovciach spolupracovali dva a pol roka.

MICHALOVCE. Druhýkrát v priebehu piatich dní sa prvoligoví michalovskí futbalisti predstavia na opačnom konci republiky.

Po vystúpení na pôde bratislavského Slovana ich tentoraz čaká duel v Senici, ktorá rovnako ako Zemplínčania v úvodných dvoch zápasoch sezóny ešte nebodovala ani neskórovala.

Sobotňajší večer prinesie aj zaujímavý trénerský súboj dvoch bývalých kolegov z jednej lavičky.

Na senickej striedačke totiž od leta stojí Anton Šoltis, ktorý s michalovským Jozefom Majorošom spolupracoval dva a pol roka v MFK Zemplín.

Dlhoroční kamaráti sa premiérovo na ligovej scéne postavia proti sebe. Ktorý z nich bude mať po stretnutí dôvod na radosť?

Držia si palce, nie však v tomto dueli

Košickí rodáci zostali v kontakte aj po skončení ich spoločnej púte pri Laborci, telefonovali si i počas uplynulých dní. Obaja sa sobotňajšiu konfrontáciu tešia.

„Tonovi držím palce v trénerskej kariére, ale dúfam, že proti nám úspešný nebude. Nejaký bod si domov chceme odviezť. Avšak určite sa pozdravíme a prehodíme zopár slov,“ konštatoval Majoroš.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Na Záhorí sa proti sebe postavia dobrí kamaráti. Šoltis vyzve Majoroša