Na prešovskej lavičke skončil aj Karaffa, novým asistentom Jantek

Miroslav Jantek sa stal asistentom v Tatrane Prešov.
Miroslav Jantek sa stal asistentom v Tatrane Prešov. (Autor: Imrich Makó)
SITA|22. okt 2016 o 12:33

Zmeny vo futbalovom Tatrane pokračujú.

PREŠOV. Hráčov 1. FC Tatran Prešov v sobotňajšom východoslovenskom derby v Michalovciach proti domácemu MFK Zemplín v 13. kole najvyššej slovenskej futbalovej súťaže ešte stále oficiálne z lavičky nepovedie tréner Günter Kronsteiner, ale Miroslav Jantek. Informuje o tom denník Šport.

Šesťdesiattriročný Rakúšan Kronsteiner nahradil v pozícii šéfa realizačného tímu zeleno-bielych Stanislava Vargu, s ktorým sa vedenie prešovského klubu po 11. kole Fortuna ligy 2016/2017 dohodlo na ukončení vzájomnej spolupráce.

Skončil aj Ján Karaffa

V následnom minulotýždňovom víťaznom domácom súboji 12. kola proti Ružomberku (2:1) viedol nováčika Fortuna ligy zo Šariša asistent trénera Ján Karaffa, keďže funkcionári 1. FC Tatran ešte nestihli vybaviť pre Kronsteinera potrebné dokumenty.

V spomenutom sobotňajšom stretnutí v Michalovciach však nebude prešovské mužstvo koučovať ani Karaffa.

"Novým asistentom sa od piatka stal Miroslav Jantek. S Jánom Karaffom sme dohodou ukončili jeho pôsobenie v Tatrane," uviedol pre denník Šport generálny manažér prešovského klubu Marek Trávniček s tým, že v hráčskom kádri nenastali žiadne zmeny.

Štyridsaťosemročný Jantek je bývalý futbalista Lokomotívy Košice, Tatrana Prešov, Humenného, Artmedie Petržalka, Vranova nad Topľou, Trebišova, pôsobil aj v ruskom klube Arsenal Tula.

Mužstvo 1. FC Tatran Prešov figuruje medzi tuctom účastníkov najvyššej slovenskej súťaže po 12. kole na 10. mieste s 9 bodmi (bilancia: 2 - 3 - 7, skóre 5:20).

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Na prešovskej lavičke skončil aj Karaffa, novým asistentom Jantek