Molnár sa v Prievidzi cítil, akoby mu napľuli do tváre

SITA|7. okt 2008 o 11:30

Bývalý brankár kritizuje rozhodcu.

RUŽOMBEROK. Hlavný kormidelník slovenského prvoligového futbalového klubu, účastníka druhej najvyššej súťaže, MFK Ružomberok "B" Ladislav Molnár mal po sobotňajšom neúspešnom stretnutí na pôde FK Mesto Prievidza (1:2) ťažké srdce na hlavného arbitra Patrika Hrčku.

"Keď sa chlapovi nadáva, vie to zniesť. Žiadny muž však nestrávi, ak mu napľujete do tváre. Ja som sa presne tak cítil v sobotu v Prievidzi. Akoby som ten pľuvanec skutočne dostal. Od hlavného rozhodcu. Beriem to ako obrovskú urážku, ktorá sa nedá len tak prehltnúť. To, čo predviedol rozhodca Hrčka, bolo skutočne výsmechom. Zároveň išlo o útok na ružomberský klub," povedal pre Ružomberský hlas bývalý vynikajúci gólman.

Predovšetkým druhý polčas na trávniku Hornonitranov mal podľa Ladislava Molnára zvláštny priebeh, a to aj napriek faktu, že Liptáci znižovali na 1:2 v 68. min z pokutového kopu. "Penaltu či chcel alebo nie musel hlavný arbiter odpískať. Bola jasná. Čo sa však dialo potom, to nemá s futbalom nič spoločné," povedal bývalý brankár slovenskej reprezentácie, 1. FC Košice, či bratislavských klubov Slovan a Inter.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Molnár sa v Prievidzi cítil, akoby mu napľuli do tváre