Michalovce ostali doma druhýkrát bez bodov

(Autor: Róbert Andrejov)
Róbert Andrejov|20. nov 2016 o 13:48

V 36. minúte prehrávali rozdielom triedy, v druhom polčase iba skorigovali.

MICHALOVCE. Domáce hradby Michalovčanov druhýkrát v tejto sezóne padli.

Futbalisti od Laborca nestačili v súboji 16. kola Fortuna ligy pred očami vlastných fanúšikov na najpríjemnejšie prekvapenie doterajšieho priebehu súťaže Podbrezovú, ktorej po zbabranom úvodnom dejstve hry podľahli 1:3.

„Železiari“ opäť raz potvrdili, že to na Zemplínčanov vedia. Výbornú bilanciu s nimi mali na druholigovej úrovni a udržali si ju aj na tej najvyššej.

V piatom vzájomnom súboji medzi elitou dosiahli so žlto-modrými štvrté víťazstvo.

Prvý gól ich nalomil

Michalovské plány zabodovať dostali trhliny už v 5. minúte, keď sa presadil mládežnícky reprezentant Slovenska Pavol Šafranko.

A keď potom pridal dva góly ako cez kopirák kapitán ŽP Šport Michal Breznaník, bolo definitívne po nádejach Zemplínčanov.

„Spravili sme tri hlúpe a úplne zbytočné chyby, neviem, či to bolo kvôli terénu alebo čím, a pykali sme za to. Vedeli sme, že Podbrezová je mimoriadne efektívna a dokáže využiť každú šancu. A my sme jej ponúkli hneď tri,“ povzdychol si pravý obranca MFK Zemplín Martin Koscelník, ktorý sa po odpykaní jednozápasového trestu za červenú kartu vrátil do michalovskej zostavy.

Úvodný zásah hostí poriadne zamával psychikou zverencov trénera Antona Šoltisa.

„Rýchly gól na domácom trávniku nalomí každé mužstvo. Fanúšikovia čakali, že začneme aktívnejšie a skóre otvoríme my, ale opak bol pravdou. Po druhom a treťom góle sa nám hralo ešte ťažšie,“ tvrdil futbalista pochádzajúci z Humenného.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Michalovce ostali doma druhýkrát bez bodov