Lásik bude hosťovať z Brescie v Ružomberku

SITA|25. jan 2012 o 07:39

Futbalový reprezentant SR do 19 rokov Richard Lásik bude v jarnej časti sezóny hosťovať z talianskej Brescie v tíme slovenskej najvyššej súťaže MFK Ružomberok.

RUŽOMBEROK. Devätnásťročný talent, ktorý odišiel do Talianska ako 15-ročný, uspel na skúške v ružomberskom mužstve počas sústredenia v Senci.

"Odohral celých 90 minút v prípravnom zápase v Györi. Dohodli sme sa s ním na polročnom hosťovaní. Je to hráč, ktorý môže nastupovať na viacerých postoch a aj vďaka pôsobeniu v Taliansku je na svoj vek mentálne veľmi vyspelý, dostatočne sebavedomý. Môže byť platným členom nášho mužstva, hoci je jasné, že miesto v zostave si musí vybojovať. Verím, že pomôže zvýšiť konkurenciu na viacerých pozíciách, keďže môže hrať pravého obrancu, stopéra aj defenzívneho záložníka," povedal tréner Ružomberka Aleš Křeček pre stredajšie vydanie denníka Šport.

Ružomberok už skôr získal stredopoliara Miroslava Poliačka a brankára Lukáša Zicha, ďalšou novou tvárou by mal byť kenský krídelník Patrik Oboya. V súčasnosti s ním vedenie klubu spod Čebraťa rokuje o kontrakte. Na skúške je podľa denníka Šport aj Eybira Bonagu z Panamy a Čech Martin Sus, ktorý je kmeňovým hráčom Sparty Praha.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Lásik bude hosťovať z Brescie v Ružomberku