Kriška odchádza zo Spartaka, bude viesť tréningové centrum

SITA|30. nov 2012 o 17:59

Od 3. decembra nastúpi do pozície šéfa Národného tréningového centra v Senci.

TRNAVA. Po sobotňajšom zápase 19. kola futbalovej Corgoň ligy 2012/2013 medzi FC ViOn Zlaté Moravce a Spartakom Trnava ukončení svoje pôsobenie na poste asistenta trénera hosťujúceho mužstva Branislav Kriška.

Od 3. decembra sa stane spomenutý funkcionár zamestnancom Slovenského futbalového zväzu (SFZ), nastúpi do pozície šéfa Národného tréningového centra (NTC) v Senci.

"Na Spartak budem spomínať iba v najlepšom. Zažil som tu krásne chvíle. Najviac mi asi zostanú v pamäti zápasy v Európskej lige UEFA 2011/2012 a postup cez Levski Sofia. Hriať ma však bude aj vlaňajší vicemajstrovský titul. Vďaka patrí vedeniu klubu, fanúšikom, mojim kolegom v realizačnom tíme a hráčom. So všetkými sa mi spolupracovalo výborne. Verím, že moju úlohu som si splnil, za odvedenou robotou si stojím," uviedol Branislav Kriška.

Kriška prišiel do Spartaka 20. marca 2011, keď začal robiť asistenta Petrovi Zelenskému. Jeden a pol roka spolupracoval s Pavlom Hoftychom a svoje takmer dvojročné pôsobenie v Trnave končí opäť s Petrom Zelenským.

Na štadión v Senci to bude mať na skok. Je rád, že od trénovania si odpočinie, a teší sa na novú výzvu. "Na starosti budem mať celkové riadenie centra, koordináciu jednotlivých zápasov a tréningových časov. Teším sa na túto prácu," povedal Kriška.

Nový šéf NTC bude zrejme opäť úzko komunikovať s trnavským prostredím. V Trnave sa totiž už čoskoro začne výstavba nového štadióna. Spartak hľadá dočasné útočisko pre domáce súťažné stretnutia. Zrejme to bude Senec.

"Pre Spartak bude Senec najvýhodnejším riešením. Štadión spĺňa všetko, čo si liga aj Európa vyžaduje. Myslím si, že aj kapacita viac ako 3600 divákov bude postačujúca," uzavrel Branislav Kriška.

Informácie poskytol agentúre SITA prostredníctvom tlačovej správy PR a event manažér FC Spartak Trnava Marek Ondrejka.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Kriška odchádza zo Spartaka, bude viesť tréningové centrum