Kolba: Asi by sme si mali predstavovať, že celý štadión kričí Dukla

U súperov podávajú Michalovčania diametrálne odlišné výkony ako doma. Slabo zahrali aj v Nitre.
U súperov podávajú Michalovčania diametrálne odlišné výkony ako doma. Slabo zahrali aj v Nitre. (Autor: SITA)
Róbert Andrejov|24. okt 2019 o 00:00

Michalovciam sa vonku naďalej nedarí. Proti Miškovcu o body aj o pohár.

MICHALOVCE. Trápenie michalovských hokejistov na súperových klziskách pokračuje. V utorkovom súboji na ľade Nitry utrpeli svoju doteraz najvyššiu extraligovú prehru, keď mužstvu spod Zobora podľahli 2:6.

Pre nováčika súťaže to bola už piata porážka vonku po sebe. V rámci tejto negatívnej série si pripísali iba dva góly za prehry po predĺžení v Banskej Bystrici a Liptovskom Mikuláši.

U súperov podávajú Zemplínčania diametrálne odlišné výkony ako na svojom štadióne. Aj v Nitre zaostávali za domácimi vo všetkých herných činnostiach a mohli byť radi, že vicemajster im nenastrieľal ešte viac gólov a neutŕžili väčší debakel.

Zahodia šance a dostanú sa do útlmu

Dukla má vo vonkajších zápasoch problémy. S výnimkou duelov v Detve, Košiciach a Liptovskom Mikuláši, kde podali veľmi dobré výkony, v ostatných neprekročili svoj tieň.

„Doma pred našimi skvelými fanúšikmi sa nám hrá oveľa ináč. Výhodu máme aj v tom, že súperi k nám dlho cestujú, prídu na veľké klzisko, do búrlivého prostredia a chvíľu im trvá, kým sa rozkukajú. Potvrdili mi to aj súperovi hráči, s ktorými som sa rozprával,“ rozhovoril sa 39-ročný kapitán „líšok“ Marek Kolba.

Vonku sa Michalovčania trápia predovšetkým v koncovke. Do šancí sa vedia dostať, ale trestuhodne nimi pohŕdajú.

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Kolba: Asi by sme si mali predstavovať, že celý štadión kričí Dukla