Karhan bude 4 mesiace bez kapitánskej pásky

SITA|16. aug 2012 o 18:40

Disciplinárna komisia potrestala futbalistu Spartaka Trnava za nešportové správanie.

BRATISLAVA. Disciplinárna komisia Slovenského futbalového zväzu (DK SFZ) potrestala hráča FC Spartak Trnava Miroslava Karhana za nešportové správanie peňažnou pokutou 2000 eur a zákazom výkonu funkcie kapitána mužstva na štyri mesiace. Informuje o tom facebookovská stránka Slovenského futbalového zväzu.

"Pri svojom rozhodnutí zobrala DK SFZ do úvahy skutočnosť, že k nemu došlo až po skončení zápasu Senica - Trnava a mimo hracej plochy a taktiež nebolo adresne smerované," uvádza ďalej konto SFZ na Facebooku.

Tridsaťšesťročný kapitán Spartaka Trnava a rekordér v počte štartov za slovenskú reprezentáciu (107 účastí) Miroslav Karhan neuniesol vysokú trojgólovú prehru "andelov" v zápase 4. kola Corgoň ligy 2012/2013 v Senici (0:3), ktorý sa uskutočnil v nedeľu 12. augusta. Hnevlivé slová skúseného stredopoliara si mimo hracej plochy odniesol jeden z ruchových mikrofónov.

Futbalistom úradujúceho vicemajstra FC Spartak Trnava patrí momentálne s 2 bodmi predposledná 11. priečka v najvyššej domácej súťaži.

Zverenci českého trénera Pavla Hoftycha si v dosiaľ odohraných štyroch corgoňligových stretnutiach pripísali iba dva nerozhodné výsledky (Košice 0:0, Myjava 1:1) a k tomu dve prehry (Slovan Bratislava 0:1, Senica 0:3) s nepriaznivým skóre 1:5.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Karhan bude 4 mesiace bez kapitánskej pásky