Klopp sa sťažoval na štadión Realu, poslali mu jeho 3D model

Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp. (Autor: TASR/AP)
Sportnet, SITA|10. apr 2021 o 14:14

Nemecký tréner môže čakať zásielku.

BRATISLAVA. Tréner futbalistov anglického FC Liverpool Jürgen Klopp dostal odpoveď na poznámky, ktoré utrúsil na adresu madridského štadióna, na ktorom sa odohral zápas štvrťfinále Ligy majstrov proti Realu.

Spoločnosť Eleven Force, ktorá vyrába oficiálne modely štadiónov, mu do Liverpoolu zaslala balík, v ktorom si nemecký tréner nájde 3D model Štadióna Alfreda Di Stéfana.

Informoval o tom web španielskeho denníka Marca.

Odveta bude na skutočnom štadióne

Liverpoolčania v utorok prehrali v úvodnom štvrťfinálovom dueli Ligy majstrov s Realom Madrid 1:3.

Klopp v súvislosti so štadiónom nachádzajúcim sa v tréningovom komplexe Realu poznamenal, že jeho mužstvo sa na takomto mieste cítilo zvláštne.

Budúcotýždňová odveta na Anfielde sa podľa jeho slov "bude aspoň hrať na skutočnom štadióne".

Real totiž hráva v čase rekonštrukcie svojho hlavného stánku na spomenutom menšom štadióne v madridskom Valdebebas, ktorý však poskytuje vybavenie a komfort, akým nedisponujú mnohé kluby v španielskej La Lige či Lige majstrov.

Klopp dostane reakciu poštou

Spoločnosť Eleven Force na slová populárneho trénera promptne reagovala a poslala mu model šesťtisícového stánku v Madride.

"Vieme, že Jürgen je človek s veľkým zmyslom pre humor a pobaví ho to," vyhlásil šéf spoločnosti José Guerrero s tým, že mu pošlú aj iný madridský stánok - Atlética.

"Okrem toho mu pošleme aj model štadióna Wanda Metropolitano, ktorý mu bude pripomínať miesto, kde v roku 2019 s Liverpoolom vyhral Ligu majstrov," doplnil Guerrero.

Na Štadión Santiaga Bernabéua by mal Real Madrid opäť vrátiť po rekonštrukcii v sezóne 2022/2023.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Klopp sa sťažoval na štadión Realu, poslali mu jeho 3D model